• Новинка
U-Shinein 6 бр. Гел Лак За Нокти Комплект, Виолетов Блясък, Лак За Нокти, Гел Soak-off Гел За Нокти Набор от Лилаво Зеленика Грозде, Лавандула Гел Голи Лилав Лак За Нокти Компл?
zoom_in

U-Shinein 6 бр. Гел Лак За Нокти Комплект, Виолетов Блясък, Лак За Нокти, Гел Soak-off Гел За Нокти Набор от Лилаво Зеленика

BGN 7.99

Налично
check Налично

【U-Shinein Лак за нокти】 Набор от гел за ноктите включва 4*лак за нокти, 1*основен слой и 1* най-горния слой.Това прави ноктите си красиви.Устойчив лак за нокти с добра устойчивост ще запази вашите нокти с ярки и привлекателни.Можете да се насладите на фантастична дизайн на ноктите си, като го използвате.Всеки флакон е смес от висококачествен лак за нокти. 【Безопасен и здравословен】 Този гел за нокти е изработен от безопасен и действително нетоксичен съставка.Безопасен материал, който предоставя на клиентите си чувство на доверие и сигурност.Лак за нокти цъфти красотата на вашите нокти и ви поставя в светло петно в друго състояние. 【Професионален или САМ】 Гел за нокти лек и преносим.Той е подходящ за професионални салонных майстори на ноктите, любители или начинаещи, за САМ в домашни условия.Той може да покаже специални и стилни ефекти на ноктите с помощта на творческо дизайн по всяко време и да вземете чужди очи, където и да отидеш. 【Идеален подарък】Гел за ноктите-това е идеален и идеален подарък и подарък за вашата майка, сестра, приятелки, приятелки или любовници нийл-арт по такъв повод като рожден ден, Коледа, Нова година, годишнина, свети Валентин, Ден на майката и т.н. Никой не може да устои на собствени специални обжалване на тази ослепителна лак за нокти. 【Добро обслужване】 Ние ще ви предложим обслужване на високо качество във всички аспекти, за да предоставим на нашите клиенти един по-щастлив и положителен покупка.Всички проблеми ще бъдат приети на сериозно и решават, без никакво отлагане.Можете да се свържете с нас по всяко време.U-Shinein е специализирана в модни продукти за дизайн на ноктите и да се занимава с това, че помага за дами и момичета има елегантен опит дизайн нокти.U-Shinein и полага големи усилия, за да предоставят на клиентите си висококачествен продукт и отговарят на техните изисквания ●Технически характеристики на : 6*7 мл ●Цвят : гланц ●Пакет : 4*Лак за нокти 1*Основен слой 1*най-Горния слой на Функция 1) Лесно се нанася, бързо съхне и е трайна 2) Помощ можете да получите задоволителен дизайн ноктите след употреба.Стъпките за използване 1) Подпилите и почистете повърхността на ноктите 2) Нанесете основния слой и вылечите я за около 60-та и 120-те години 3) Нанесете цветен лак за нокти и вылечите я за около 60-та и 120-те години 4) Нанесете още един слой цветен лак за нокти и вылечите си в 60-та и 120-те години, 5) Нанесете най-горния слой и вылечите си в 60-та и 120-те Стъпки за премахване 1) Внимателно подпилите най-горния слой на нокътя. 2) С помощта на течност за премахване на ноктите се накисва за около 10 минути. 3) премахване на лака от ноктите с помощта на накрайник за управляваща щанга кожичките 3) Почистете ръцете си и нанесете малко крем за ръце.Използване на съвета 1) се Изисква за UV/led лампа. 2) Време за втвърдяване зависи от различна дебелина.Съвети за съхранение 1. Моля, затворете капачката след употреба 2. Да се пази от пряка слънчева светлина.

Подобни продукти в категория..