• Новинка
Keallce е Съвместим с iPhone 12/12 Pro Калъф, Кожен Флип Портфейл Калъф за iPhone 12 Pro [3 Слота за карти] [Взаимозаменяеми слот] [Магнитна закопчалка] [Каишка за китката] Калъф е Съвм?
zoom_in

Keallce е Съвместим с iPhone 12/12 Pro Калъф, Кожен Флип Портфейл Калъф за iPhone 12 Pro [3 Слота за карти] [Взаимозаменяеми

BGN 15.99

Налично
check Налично

Съвместимост.Флип калъф wallet е съвместим само с i Phone 12 6,1-инчов и i Phone 12 Pro 6,1-инчов.Не е подходящ и за други модели телефони.Моля, не забравяйте да проверите модела на вашия телефон, преди пускането на поръчката.Високо качество.Калъф за телефон Keallce flip wallet е изработен от висококачествен материал, премиальной изкуствена кожа, е с високо качество, издържливост и красива зърно.Ръчна изработка.Проектиран специално за i Phone 12 6,1 инча и 12 Pro 6,1 инча. 2. Здрав TPU пълен корпус вътрешен калъф се предлага с мек противоударным ръба, определя вашия мобилен телефон и осигурява вашия телефон от падане и удар.Осигурява отлична двухслойную защита на вашия i Phone.Нашият флип калъф за i Phone 12, подходящи както за мъже, така и за жени.Многофункционален дизайн. 1. Точни деколтета за говорители, камери, прожектори, зарядни пристанища и други функционални портове позволяват лесно да получите достъп до всички портове и функции, без да махате калъф. 2. Калъф Keallce i Phone 12 има 3 слотове за карти и страничен джоб, в който може да се съхранява лична карта, шофьорска книжка, кредитна карта и малко пари в брой. 3. Поставка има няколко точки, за да е удобно да поставите мобилен телефон за гледане на филми или видео чат и освободи ръката си.Закопчалката на запис бутона.Високоефективен добра здрава реверсивная магнитна ключалка сигурно се отваря и затваря, осигурява надеждна система за заключване за надеждно затваряне на своята практика, осигурява пълна защита при случайно е изтървал телефона.Продукт включва в себе си. 1 i Phone 12 и 12 Pro 6,1-инчов флип калъф, 1 каишка за китката.

Подобни продукти в категория..