• Новинка
FHSVUD 6 бр. Големи Щипки за коса, Модни Аксесоари за коса, за жени и момичета, Нескользящие Големи Щипки за коса за гъста коса или тънка коса (3.6 инча, Motley3)
zoom_in

FHSVUD 6 бр. Големи Щипки за коса, Модни Аксесоари за коса, за жени и момичета, Нескользящие Големи Щипки за коса за гъста

BGN 3.19

Налично
check Налично

????Висококачествен материал : Изработен е от висококачествен и мек ABS-материал и мраморно процес на миене.Големи щипки за коса се характеризират с трайност, гъвкавост, лекота на употреба, на тях лесно се съборят и выцвести.Големи щипки за коса против хлъзгане, така че те здраво се държат за коса и не падат лесно. ????Мультисценовое приложение : Нокти за коса са много подходящи за козметика, грим, готвене, миене на лицето или за запазване на косата от свободните в банята.Подходящ за всички жени с гъсти и тънки коси, също така бързо се вписва в ежедневния стил или полуофициальную прическа, за да се запази прическата чист.Фиби за коса с нокти могат да задържат косата в прическа или да придадат форма и са едни от най-добрите помощници за фризьори. ????Размер и цвят заколок за коса : Размер на бананови заколок за коса е 3,6 х 2,0 х 1,85 инча, има четири ярки цветове, включително плодов зелена, небето-синьо, светло розово, сиво, изберете най-подходящия според вашето настроение, датата или други нужди. ????Подходящ за жени с дълги коси : Големи скоби за нокти са идеални за жените и момичетата с дълги коси, подходящи за дебели, тънки, къдрава или права коса, запазват прическата подредено в този спорт, пътуване, в кухнята или парти. ????Високо качество и гаранция : нашите сладки фиби за коса лесно да се прекъсне, не изчезват, имат специфична миризма и външен вид ярки, атрактивен цвят, нетоксичен, това е вашият най-добър избор.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние предлагаме 30 дневна политика за връщане за всеки продукт, за да сте сигурни, че сте напълно доволни от своя опит.

Подобни продукти в категория..