• Новинка
Лампа топлина влечуги BDRWXZ, лампа за отопление на топчета нагревател Reptil ультракрасная за костенурки и гущери и Т.н. Лампата на радиатора, топлина любимец Reptil керами
zoom_in

Лампа топлина влечуги BDRWXZ, лампа за отопление на топчета нагревател Reptil ультракрасная за костенурки и гущери и Т.н.

BGN 11.60

Налично
check Налично

-Той може да работи като греющая лампа, слънчева лампа и нагревательная лампа. -Лампа за влечуги, дава предимства на естествена слънчева светлина, което е един от най-важните аспекти за поддържане на здравето на влечугите. -Имитира действието на настоящия слънчева светлина. #ИМЕТО?. -Не докосвайте електрическата крушка ръце, за да не се изгорите.Характеристика : -Добър топлинен ефект, но не изпраща светлина, така че той не се отразява на съня на животните.-инфрачервени отлични функции за здравето на животните.-Подходящ за употреба във влажна среда.Технически характеристики : -Размер : 11 см *7,5 cm-Цвят : черен-предназначение : за костюм за костенурки, змии, эйдердаунов, паяци, таралежи и други домашни любимци..Топлинна.Кръст Бод Пакет списък : 1 х керамични пълзящо растение отопление Забележка : Отопление може да се предоставят само на топлина, без светлина.Не докосвайте нагревателя, ако той работи.Ако трябва да се провери централно отопление, моля, първо изключете захранването.Реални снимки, работят повече от 20 000 часа.

Подобни продукти в категория..