• Новинка
Количка за пране завальцовки HJZHBSX промишлена, колички, кошници лекотоварни, тежкотоварни количката за пазаруване перални/организатор/сортировач за почистване на ?
zoom_in

Количка за пране завальцовки HJZHBSX промишлена, колички, кошници лекотоварни, тежкотоварни количката за пазаруване перални/организатор/сортировач

BGN 143.98

Налично
check Налично

★[Търговски/домашна бельевая количка]-Поддръжка на натоварване 200 кг / 440 паунда, стабилна и стабилна, лесно се съхранява и се пести място. ★[Здрав и издръжлив]-Рамка от неръждаема стомана, дебела кърпа Оксфорд, устойчива на ръжда и корозия, силна носеща способност, обикновен външен вид, сменяеми. ★[Размер и капацитет]-Както е показано на фигура, 90 Lx65 Wx80 Hcm (35.4" Lx25.6"Wx31.5"H); Тегло : 9 кг/19.8 паунда, капацитет на 400 L/11.35 бушел. ★[Висококачествени безшумни колела]-включително два универсални колела и две насочени колела, които могат да се сменят, за да се гарантира отлична маневреност. ★[Широкото използване на]-идеален за движение на стоките по складу,училища, библиотеки, хотели, църква, болница и т.н. Това е универсална количка, която е подходяща за много задачи.Той перфектно ще работят в дома си, като колички за бельо или за други нужди, които могат да се появят.На предприятията ще се радвате на тази количка, тъй като тя е полезна за хотели, салони, складове, магазини и гаражи!▶ Описание продуктаcommercial/Home кошница за дрехи, изработени от солидна подвижна тръба от неръждаема стомана и устойчив на фондацията, с подвижни брезентовой кошница, която може да се сваля за лесно почистване.▶Параметри на продукта● Име : количка колички/пране количка количка●Цвят : синьо/кафяво/бежово●Материал : тръба от неръждаема стомана + Оксфорд + ново износостойкое колелото▶ Опаковка : кошница за дрехи*1▶ Характеристики : ● Здрав-високо качество на материалите, устойчивост на натиск, добра издръжливост, натоварване 200 кг/440 кг●Силна стабилност-два универсални колело, два насочени колела, лесно се движат●Подвижна плат Оксфорд-лесно е запознат и лесен за почистване●Рамка от неръждаема стомана, търговски и промишлени здравина.

Подобни продукти в категория..