• Новинка
Фризьорски Гребен, Не се Плъзга Джобен Гребен Удобен Не се Придържа Косата Гладка Нежна за Фризьорски салон за Фризьорка(бял)
zoom_in

Фризьорски Гребен, Не се Плъзга Джобен Гребен Удобен Не се Придържа Косата Гладка Нежна за Фризьорски салон за Фризьорка(бял)

BGN 5.43

Налично
check Налично

Можете да вържете на кожата на главата и ефективно тяло, подходящ за различни видове прически и коса.Зъбите са гребени са разположени през равни интервали от време, и ефекта вържете по-добре, а на буци косата лесно расчесываются.Выдолбленная дръжка дизайн и гальванический процес гарантират, че тя не лесно ще се плъзне и ще бъде здрав.Изработен е от висококачествени пластмасови материали, има добра еластичност, не е лесно разгражда и е здрава.Заоблени туристи гребени, не ще се придържа към косата, гладки и меки, удобни и практични.Функция : 1. Зъбите на гребена са разположени на интервали от време, и ефекта вържете по-добре, и обвързани коса може лесно гребен.2. Выдолбленная дръжка дизайн и гальванический процес гарантират, че тя не лесно ще се плъзне и ще бъде здрав.3. Заоблени туристи гребена, не се придържат към косата, гладки и меки, удобни и практични.4. Изработен е от висококачествени пластмасови материали, той притежава добра еластичност, не е лесно разгражда и е здрава.5. Можете да вържете на кожата на главата и масажирайте ефективно, подходящ за различни видове прически и коса.Спецификация : Тип елемент : Джобен КомбМатериал : пластикдлина : прибл. 20,4 см / 8 инча Ширина : прибл. 3,8 см / 1.5 инча Дължина на зъбите : прибл. 11 см / 4.3 in кръст Бод Пакет Списък : 1 xcomb Забележка : Моля, позволете една малка грешка се дължи на ръчно измерване.

Item Type:
Pocket Comb
Material:
Plastic
Length:
Approx. 20.4cm / 8inWidth
Comb Teeth Length:
 Approx. 11cm / 4.3in
Package List:
1 xComb :
Please allow a little error due to manual measurement. :

Подобни продукти в категория..