• Новинка
AOSK за Tesla Model Y Спойлер, Калници OEM Стил ABS за 2020-2021 Tesla Model Y Заден Спойлер на багажника Устните Опашката на Калниците Задната част на капака на багажника (V-образна Мати?
zoom_in

AOSK за Tesla Model Y Спойлер, Калници OEM Стил ABS за 2020-2021 Tesla Model Y Заден Спойлер на багажника Устните Опашката

BGN 47.99

Налично
check Налично

ПРИЛОЖИМОСТТА на : Заден спойлер AOSK за модел на Tesla 2020-2021 година на издаване Y. It разработен в съответствие с оригиналния автомобил и идеален за неговото тяло.Пакетът включва : Спойлер AOSK, ръководство за инсталация на допълнителен ролка лента от 3m.OEM Tesla DESIGN : Искате ли да си модел Y открои сред другите?АОСК тук!Нашият спойлер ще даде своя Tesla model Y спортен вид и да се подобри аеродинамиката чрез намаляване на цялостното предното съпротива.И това перфектно се съчетава със стила на цялата кола.НАДЕЖДЕН МАТЕРИАЛ : Крило, спойлер на Tesla Model Y произведени от висококачествен траен ABS-пластмаса с усилена структура от въглеродни влакна, надеждни и трайни.На два пъти сме проверяваме дали всеки продукт, който точно отговаря на вашия модел Y, когато той излезе от производствената линия, за да се гарантира, че всеки продукт е идеален.ЗА ДА СЕ ОСИГУРИ ИДЕАЛНА ЗА КАЦАНЕ : 1. Почистете повърхността на автомобила, за да сте сигурни, че повърхността е чиста, суха и безмасляная. 2. Откъснете опаковката организатор на сцепление, използвайте салфетка, съдържаща се в опаковката, за да избършете повърхността на автомобила. 3. Свалям спойлер на двустранна лента от ДВЕТЕ страни на КРАИЩАТА спойлер AOSK. 4. Прикрепете ДВЕ КРАЙ спойлер AOSK към повърхността. 5. Свалям останалата част от двустранния лепенката и здраво прикрепете спойлер на колата.Поддръжка : Ако имате някакви въпроси, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ние ще се погрижим за това, да сте правили покупки със задоволство.Екипът на AOSK се стреми да създаде надеждна сервизна станция Tesla след продажбено обслужване products one stop за всеки ценен собственика на Tesla.Нашият отдел за изследователска и развойна дейност са винаги изследва нуждите на собствениците на Tesla и развива отлични продукти за собствениците на Tesla.Нашият екип се стреми да развива добри и надеждни аксесоари Tesla и постоянно да предоставят изключителен опит за покупки, така че всеки клиент AOSK е изпълнено.

Подобни продукти в категория..