• Новинка
Щипки за коса KAYXONGU, Ацетатный Нокът Клип 3ШТ за Дебели и Тънки Косми и Няколко Прически, Силна Фиксация Челюстта Клип за Жените Момичета (тъмната костенурка)
zoom_in

Щипки за коса KAYXONGU, Ацетатный Нокът Клип 3ШТ за Дебели и Тънки Косми и Няколко Прически, Силна Фиксация Челюстта Клип

BGN 10.39

Налично
check Налично

Елегантен дизайн-Щипки за коса дизайн щипки за коса с черепаховым целлулоидным модел, не само украсява косата, но и съответно на глобата и сладки темперамент, прави ви очаровательнее и элегантнее.Различни размери-Малки, средни, големи щипки за коса може да задоволи и двете дебели косми, така и тънка коса, така че вече не е нужно да се притеснявате за това, за да не намерят подходящи скоби за нокти, и има отлично сцепление, за да се предотврати падането.Премиум материал-Щипки за коса, изработени от висококачествена целулоза ацетат и силна система, е по-добре от акрил или пластмаса.Трудно е да се счупят дори ако паднат от височина.лек, ярка гланцова повърхност, може да се запази цвета непроменена.Широко поводи-щипки за коса 3шт може да се прилага в ежедневието, на парти, почивка и фотографиране.Това е добър подарък за вашата майка, сестра, приятелка или жена за рожден ден.Ние също имаме безплатни 5*розови ленти за коса, за да ви помогне да управлявате по-добре си коса. 100% Удовлетворение-Ако имате някакви въпроси за скоби за коса, моля, свържете се с нас навреме.Ние ще ви дадем 100% удовлетвореност.KAYXONGU Hair Claw Clips : все още се притеснявате, че няма да намерите правилните заколок за коса?Имаме 3 размера за дебели и тънки косми.Изберете KAYXONGU може да реши всичките си проблеми за вас.Характеристики на продукта : 1.Щипки за коса дизайн щипки за коса с черепаховым целлулоидным модел, не само украсява косата, но и съответно на глобата и сладки темперамент, прави ви очаровательнее и элегантнее. 2.Малки, средни, големи щипки за коса, 3 размер могат да са насочени за различни дебела и тънка коса, това отговаря на вашите ежедневни нужди в създаването на различни прически. 3.Може да се използва не само в ежедневието, по време на партита, за почивка и за снимки, но и като родительско-детски костюми за вас и вашата дъщеря. 4.Безплатни 5шт розови главоболие, въжени лента за коса.Кръст Бод Пакет, включително и безплатни подаръци : 1 бр. голяма скоба за коса, 1 бр. средна скоба за коса, 1 бр. малка скоба за коса 5 бр. Ако имате някакви проблеми с вашите фиби за коса, моля, свържете се с нас за помощ!.

Подобни продукти в категория..