• Новинка
Qixivcom Hair Band Cosmetic Cap Comfortable Fabriccleansing Turban Adjustable Headband Suitable for Washing Face, Bathing, Sports Makeup, Pure Color Headbands (2 ) (черно+бяло)
zoom_in

Qixivcom Hair Band Cosmetic Cap Comfortable Fabriccleansing Turban Adjustable Headband Suitable for Washing Face, Bathing,

BGN 6.55

Налично
check Налично

【Материал】Тези превръзки са изработени от висококачествени хавлиени кърпи, която е мека и приятна за кожата, с умерена еластичност, може да се пере многократно и не е толкова лесно да се деформира. 【Размер】 лента за глава е с дължина 23,6 инча и ширина 3,35 инча.Той е подходящ за повечето размери на главата, за да запазите косата си чисти и спретнати. 【Повод】 лента за глава може ефективно да абсорбира вода или пот.Тези ластични ленти за коса могат да се носят във фитнеса, баня с душ, ежедневен грим, ежедневната грижа за кожата и т.н. 【Регулируема】 С помощта на невидима дължината на велкро лента за коса могат да бъдат свободно се регулира. 【Подарък】Може да изберете различни стилове, а комбинация от 2 може да даде на близки приятели като един и същ подарък. ● Qixivcom hair band, make-up cap, удобна материя, чиста превръзка на главата, регулируема превръзка на главата, подходящ за измиване на лицето, плуване, спортни грим, однотонная превръзка на главата (опаковка от 2) Техническите спецификации, Определени включва 2 x нежна лента за коса Материал : fabric Размер на лента за коса : 8,5 см.*60 см/3,35 инча*23,6 дюймав ●Функции 1. Използвайте мека и дишаща материя, подходяща за еластичност и за удължено носене, без да наранява кожата на главата. 2. Малък размер, може да се срине и да сложи в раница или куфар по време на пътувания или командировки. 3. Чист цвят и прост стил дизайн, универсален за всякакви прически. 4. Подходящ за измиване страна, да се къпе, вниманието на кожата, закрит фитнес, etc. 5. Смогите да бъде помыто и използвани повторно, повешено за да изсъхне.

Подобни продукти в категория..