• Новинка
Колела офис стол _BOS_ 10 x 22 мм _BOS_ Само за подмяна на офис стол от IKEA Тежки гумени колела Протектор пол за Подвижния стол (комплект от 5)
zoom_in

Колела офис стол _BOS_ 10 x 22 мм _BOS_ Само за подмяна на офис стол от IKEA Тежки гумени колела Протектор пол за Подвижния

BGN 37.60

Налично
check Налично

★ Повече не се нуждае от подложка за стол - IKEA chair пудра използва висококачествен полиуретан.Той може да предпази пода от надраскване, петна или повреди и е подходящ за дървени подови настилки, ламинат, керамични подове, теракот подове и мраморни подове.Не е необходимо да използвате подложки за столове. (Не се препоръчва за дебели/високи килими). ★ Изключително плавен и безшумен - високо качество нашите гуми за офис столове прави движение на леки и копчета.Вече не трябва да се толерира смущения и шум, причинени колела столове.Дойде време да изхвърлят старите си колелото и да ги замени с нови ролетни колела.Като отличен заклинателем офис мебели, той ви позволява да изпълняват работата си плавно и безшумно. ★ Подходящ само за ИКЕА - ролки Икеа специално направени за офис столове ИКЕА.Специални сменяеми колела офис стол с размер на прът : 0.393" x 0.866" (10 x 22 mm).Уверете се, че тези 3/8" парните валяци, предназначени за стола, преди да купите. ★ Поддръжка на до 550lbs - това са тежки ролки за офис столове.Тези ролки за подмяна на столове, изработени от неръждаема стомана и полиуретан.Всяка сверхпрочное колелото да издържа на натоварване до 110 кг.Гаранция за цел да подкрепят до 550lbs като набор от 5. Направете работния си ден по-лесни и удобни за вас. ★ Лесна инсталация - без никакви инструменти, не се изисква!Просто извадете старата колелото и поставяне на нови.Монтаж на реклами за офис мебели отнема само две минути.Ние желаем тези висококачествени колела офис стол LEZIOA са подобрили своя опит.

Подобни продукти в категория..