• Новинка
Персонални Бебешки Одеала за Момчета и Момичета Персонализирани Детски Одеяла с Името на Слон Woodland за Новородени Потребителско Детско Одеало с Името Sunflower Crown (Lion2)
zoom_in

Персонални Бебешки Одеала за Момчета и Момичета Персонализирани Детски Одеяла с Името на Слон Woodland за Новородени Потребителско

BGN 20.88

Налично
check Налично

【Как да се създаде】- Натиснете "Персонализиране сега", изберете най-обичаните слон с цветен стил, изберете приятен шрифт и въведете името си, за да създадат свое уникално и меко одеяло като персонални детски подарък. (можете да добавите допълнителен съответния лигавник, детски дрехи и детска шапка).Ние отредактируем и публикува за вас.Персонални детско одеало с името може да се използва като постоянен спомен. 【Материал и размера на】- Това персонализирани бебешки одеала, изработени от фланелевого висококачествен полиестер.Много мек, топъл и приятен за кожата, без вредни вещества.Не морщится, не избледняват и не добри.когато. 4 налични размери : 30"x40" и 40"x50", 50"x60" и 60"x80".Идеален не само за бебета, но и за децата, и дори за родителите. 【Най-добрите персонализирани детски подаръци, Идея : 】- Красиво цвете и прекрасен дизайн слон с името на персонални одеяло ще бъде незабравим подарък за новородено, дете, деца, момичета, момчета, син, дъщеря, приятели, племенник, племенница, внук, внучка, новите родители и т.н. Това персонализирани детско одеало с име-перфектен фон за снимки на сладко детска фотосесия!. 【Широк спектър от приложения】- Персонализирани бебешки одеала за момчета и момичета с името може да бъде пеленальное одеяло, калъф за хранене, чанта за количка, приемащото одеяло и слот мат.Когато си лежите на дивана или на леглото, играете мобилен телефон, четете, гледате телевизия или филми, пътувате или сте в колата, в самолета, на плажа, пикник, къмпинг и така нататък.Това също ще ви даде топло и меко комуникация. 【Гаранция】- Клиентът на първо място.Всеки въпрос или проблем, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим веднага.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да получите вашето удовлетворение.Как да купя персонализирани детски одеала?Натиснете "Персонализиране сега", изберете най-обичаните слон с цветен стил, изберете приятен шрифт и въведете името си, за да създадат свое уникално и меко одеяло като персонални детски подарък. (можете да добавите допълнителен съответния лигавник, детски дрехи и детска шапка).Ние отредактируем и публикува за вас.Персонални детско одеало с името може да се използва като постоянен спомен.Защо да купите тези персонални бебешки одеала за момчета и момичета?Това персонализирани детско одеяло изработено от фланелевого висококачествен полиестер.Много мек, топъл и приятен за кожата, без вредни вещества.Не морщится, не избледняват и не добри.когато. 4 налични размери : 30"x40" и 40"x50", 50"x60" и 60"x80".Идеален не само за бебета, но и за децата, и дори за родителите.ГАРАНЦИЯ : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Всички потребителски поръчки се изпращат в рамките на 72 часа и струва около 12 дни.

Подобни продукти в категория..