• Новинка
xiaoruiarui Рафтове за Баня полици За Баня Ъглова Кошница Златен Душ Кутийка за Шампоан, Сапун Притежателя на Сешоар Триъгълни Рафтове на Стената на Трайни и Лесни за Ин?
zoom_in

xiaoruiarui Рафтове за Баня полици За Баня Ъглова Кошница Златен Душ Кутийка за Шампоан, Сапун Притежателя на Сешоар Триъгълни

BGN 23.19

Налично
check Налично

Плаващи рафтове не само са напълно функционални, но могат и да украсят дизайн на вашия дом.помага ви да преосмисли пространството на вашата баня.Иновации в съчетание с модерен дизайн са създали тази изящната и практично рафт.Добре се съхраняват някои хавлиени комплекти, като шампоан, гел за душ, парфюми, почистващо средство за лице и тоалетни принадлежности.Изработен от висококачествен метален материал, издръжлив.който приема конструкция двойни върхове.Компактност, може да ви помогне да спестите много място в банята.Полезни за добавяне на допълнителен срок пространство за съхранение и организация на малки предмети или безпорядъка в спалнята, банята, кухнята и т.н., са Отлични за почистване на тезгяха.Наименование на продукта : Полк за баня Материал : Металлподходит : кухня, баня, всекидневна, офиспожалуйста, обърнете внимание : 1. Преди покупка, моля, проверете размера и цвят.2. Снимки на продукта не включва в себе си елементи, различни от продукта на рафта в банята .3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Поради грешка на измерване ръчно, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли споделяне и обратна връзка, така че ние може да ви предостави най-добрите продукти и услуги.

Подобни продукти в категория..