• Новинка
ZHUAN Дантела Modal Massage Table Sheet Sets Cotton Bed Cover High-Grade Beauty Bed Cover Завивката е с Отвор за почивка на лицето-розово 75x190cm(30x75inch)
zoom_in

ZHUAN Дантела Modal Massage Table Sheet Sets Cotton Bed Cover High-Grade Beauty Bed Cover Завивката е с Отвор за почивка

BGN 62.40

Налично
check Налично

☞Пола на един плот - придайте на вашата маса е мек, чист и професионален вид, който лесно да се почиства и да се грижи, с помощта на поли масаж на масата от микрофибър Mirage Grey от Body Linen. ☞Умна кърпа от микрофибър - ние избрахме лека микрофибру за целогодишно ползване, супер мека на допир и устойчива на боядисване.Остава свежа за Употреба след употреба, пране след пране. ☞Страхотна кацане - нашите размери поли на един плот от микрофибър.Подходящ за всички стационарни и преносими масажни маси със стандартен размер и внимателно крие под себе си всичко необходимо за съхранение. ☞Спестяване на средства - нашите поли на един плот от микрофибър-това е дълготраен, качествен и икономичен избор, който обичат специалисти, практикуващи лекари и клиенти. ☞Изработен по поръчка в размер наподходящ за кръгли глави / квадратни глави / трапецовидна глава.

Подобни продукти в категория..