• Новинка
6 Куки Монтиране на стена Поща Ключ Държач за Стенни Декоративни, Закачалка За Ключове, Малка Стенни полици за Дома, Органайзер за Ключове за Дома, Офис Писмо(жълт)
zoom_in

6 Куки Монтиране на стена Поща Ключ Държач за Стенни Декоративни, Закачалка За Ключове, Малка Стенни полици за Дома, Органайзер

BGN 10.39

Налично
check Налично

✅ 【Здрав и надежден】е Изработен от висококачествена ABS, пылезащитного и влагостойкого, стабилен, траен и антивозрастного.Дизайн и висококачествен ABS този иновативен притежателя на ключа осигуряват необходимата стабилност и носеща способност. ✅ 【Шест куки】Куката дизайн, е лесно да се вземе, висящи дизайн, удобен за съхранение.Стенен куки за ключове с шест куки идеално разположен в близост до входната врата, така че ключовете, каишки за кучета и кърпи винаги ще са ви под ръка. ✅ 【Универсално хранилище】Това ви позволява да съхранявате и мобилни телефони, пощата и, разбира се, ключове в едно централно място.И вие все още можете да съхранявате и организирате тук писма,пощенски картички,дневници,чадъри, шапки, бижута или дори книги. ✅ 【Лесна инсталация】Модернизированную версия не трябва пробиване, просто откъснете самозалепваща лента и я залепете върху чиста гладка стена или стъкло, за да завършите инсталацията.Размер : 11.8 х 3,9 х 2.4 инча. ✅ 【Multi-Scene 】Класически дизайн, цветове и разнообразие от цветове, за да изберете, прост и лесно се съчетава с вашия домашен стил.той е подходящ за : коридор, кухня, баня, спа център и т.н. 1. Високо качество Изработени от висококачествена ABS, стабилен, траен и антивозрастного, влагостойкого.Съхранявайте всички видове стоки от първа необходимост и разумно използвайте малки пространства, насладете се на качеството на живот. 2. Punch-free Срок Използвайте самоклеющуюся велкро за insatall, така че не е необходимо да купувате допълнителни монтажни аксесоари.Стена, без да се счупи, трябва да се използват само самоклеящийся лепило, за да залепи на стената и изчака няколко минути. 3. Внимавайте за сметки и писма-Следете на входящата и изходяща поща, загоняя често използвани ключове, шапки, очила, каишки и т.н. 4. Силна носеща способност- Използвайте модернизированную мощна велкро, която може да издържа на по-тежка и не е лесно да падне и да се удари в себе си. 5.Ползи Мулти-сцена Разнообразно домашно пространство, съхранение баня, склад, антре, съхранение кухня, etc. Самозалепващи ленти не са пригодени за неравни стени, не са подходящи за варовикови стени, те трябва да се използва за гладки стени. Самоклеящийся лепило не е подходящо за тапети, текстурирани плочки, боядисани стени, кожа или друг грапава повърхност. Стойка за ключове може да бъде залепен към гладки повърхности като стъкло, плочки, фибростъкло и дървени повърхности.

Подобни продукти в категория..