• Новинка
Ktdzone Малък Ковчег За Бижута Органайзер Мини Пътни Кутии за бижута Калъф, Преносим Изкуствена Кожа Бижута Органайзер Кутии Калъф За Съхранение, за Жени, Момичета Све
zoom_in

Ktdzone Малък Ковчег За Бижута Органайзер Мини Пътни Кутии за бижута Калъф, Преносим Изкуствена Кожа Бижута Органайзер

BGN 53.92

Налично
check Налично

Малък ковчег за бижута за ежедневието-Органайзер за бижута, проектирани с малък симпатичен размер, така че да може лесно да се постави във вашата чанта.Този пътен бижутериен калъф портативен и удобен за пътуване, пътешествия, пътуване за уикенда или за бизнес пътувания.Най-добрият титуляр за съхранение на бижута за съхранение на малки ежедневни бижута от леглото преди лягане.Най-добрият избор за подарък Органайзер за бижута ще се превърне в идеален подарък за вашата майка, приятелка, съпруга, дъщеря, съученици, колеги, приятели и така нататък.Тази мини-ковчег за бижута също е добра идея за подарък за свети Валентин, подарък за рожден ден, подарък за майка, подарък за Коледа, подарък за Нова година, сватбен подарък, подарък за участието, подарък за юбилей и т.н. Няколко функции-мини-пътната кутия за бижута за пръстени, колиета, обици, ушни игли копчета за ръкавели и други дребни украшения.Това ще си украса във вътрешността от прах, пръстови отпечатъци, драскотини, наранявания и кражби. (Моля, обърнете внимание, че за бижута и аксесоари не са включени в цената!).Добра ръчна изработка и високо качество - изработени от изкуствена кожа отвън, меко кадифе отвътре + здрава корона с цип.Нашите малки организаторите за шкатулок с бижу-лесно в переноске и лесни за почистване.Размери - 3,95 инча (Д) х 3,95 инча (Ш) х 2.0 инча (В) / 10 см (Д) х 10 см (Ш) х 5,5 см (В).Тегло : 4,6 унции.Моля, потвърдете измерване, преди да купите.Всеки проблем или въпрос, относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време. 100% чисто нов и високо качествоособенности : Ако имате много бижута и им е трудно да се съхранява в ред,тогава може би ще ви се наложи ковчег, за да ги съхранява.Този тип бижута случаи се състои от няколко части и на множество слотове,които могат да се съхраняват различни бижута, като колие,гривна, пръстен,обеци и т.н. Мек материал вътре е добре да защитите вашата украса и не ги боли.4 цветовете могат да бъдат на разположение за вас на избор,а на повърхността е направена от изкуствена кожа, която е висококачествена и здрава.Лесно се носи с себе си, и ви е удобно да го носите със себе си на пътешествие.Това е една прекрасна ковчег за бижута за вас!Дизайн с цип чудесно за съхранение и не ще бижута лесно падат.Параметри : Материал : изкуствена кожатип : Бижута изделияцвет : светло розов,розов,бял,черныйразмер : един размер10х10х5,5 смколичество : 1 бр.(само една кутия, други аксесоари демо на снимката не са включени!)Забележка : 1.Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване. не возражайте, преди да направите залог. 2.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Кръст Бод Пакет включва в себе си(без търговията на опаковката) : 1 х Ковчег за бижута.

Material:
Faux Leather
Type:
Jewelry Storage
Color:
Light Pink,Pink,White,Black
Size:
One Size
10x10x5.5cm :
Quantity:
1 Pc(box only,other accessories demo in the picture are not included!)
Note:
1.Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes(without retail package):
1 x Jewelry Box :

Подобни продукти в категория..