• Новинка
HENLY Waterproof Рибка Tablet Cloth,Oil-Proof Spill-Proof Wipeable PVC Tablet,Правоъгълна Моющаяся Vinyl Покривка за кухня и маса за хранене (синя, 60 x 120 инча)
zoom_in

HENLY Waterproof Рибка Tablet Cloth,Oil-Proof Spill-Proof Wipeable PVC Tablet,Правоъгълна Моющаяся Vinyl Покривка за кухня

BGN 19.19

Налично
check Налично

Материал : Нашата здрав винил покривка е 100% водоустойчива виниловую повърхност с тъканната субстрат,тежък винил материал, но чувството, меки ръце, което е близо до тъканите.Характеристики на Нашата мека и моющаяся vinyl покривката може да бъде по-ниска желязна,100% водоустойчива, маслоустойчива,непроливаемой,херметически затворени,термостойкой.Екологично чист,както машинно,така и ръчно пране,суши, не избледнява.Здрава функция - Тази функционална дневна покривка е нов стил и има много предимства : устойчив на петна и бръчки,дебела и здрава,функция винил, но лесна поддръжка от други памучни или ленени материали.Лека избърсване с чисти покривки за маса - Тази тяжеловесная пластмасова покривка(надграждане), е много лесен за почистване.Всички течности,дори вино,може бързо да избършете с гъба или кърпа.Широко Uesd - Тази здрав винил покривка е идеален за семейства с деца и домашни любимци.Защото не ти е нужно да се притеснявате за това хаос, който те поставят.Тази правоъгълна vinyl покривка е отличен за кухненски маси,места за хранене маси, маси за пикник на открито, коктейли, банкети, жилища, хотели, ресторанти.Непременно отделете "ХЕНЛИ", за да прегледате нашия каталог.Материал : Винил повърхността с мека тъкан подложка Форма : правоъгълна / продълговати Цвят : бежово,синьо,бяло,сиво,кафяво,кафе Размер : Ширина 60 X дължина 84 инча Ширина 60 X дължина 102 инча Ширина 60 X дължина 120 см _BOS_ Специални винилови настилки на полиестерна печатни тъкани,екологично чисто. √100% водоустойчивый, масл-доказателство, доказателство расслоины, не пропускам. √Тежкотоварни с мека тъкан подплата,няма да се плъзга. √Ултра леки, без бръчки и петна, без избледняване на цвета. √Огнеупорни,може да е ниско съдържание на желязо. √Лесни за отглеждане, избършете с чиста кърпа. √Здрав и елегантен. √Машинно и ръчно пране за дълъг период на употреба. √Идеален за вътрешни и външни декорации. √30-дневен обслужване връщане на парите за гарантиране на качеството.ИНСТРУКЦИИ ЗА ГРИЖА •Машинно пране •Сушене в перална машина на ниско ниво •Ютия при ниски температури •да Не се избелва ШИРОКО се използва в помещенията за кухня,маса за хранене,торцевого на масата,журнального масата,картите на масата,маса на открито за пикник,къмпинг,барбекю,ферми,плажа,фермерска къща от Специални събития : Potlucks, Бюфети, банкети, Къща, Хотели, ресторанти Фестивал, Коледа,Деня на благодарността,рожден Ден,Парти,за Хелоуин.

Подобни продукти в категория..