• Новинка
Организатор на Бижута, Малък Ковчег За Бижута Притежателят на Обеци за Жените, Кутия За Съхранение на Бижута И 4-Слойный Въртяща се Тава За Съхранение на Бижута и Ак?
zoom_in

Организатор на Бижута, Малък Ковчег За Бижута Притежателят на Обеци за Жените, Кутия За Съхранение на Бижута И 4-Слойный

BGN 13.59

Налично
check Налично

♥【Перфектен РАЗМЕР】 : 3.94*3.94*3.94 инч.В затворено състояние е компактен цилиндър.С подходящ размер не отнема място на работния плот, както може да се изолира прах, по-добре да поддържа блясък на бижута, това също може да бъде изискан декорация. ♥【Въртящ се дизайн】 : Прост и съвременен стил, 4-слойный дизайн, 360 градуса свободно да се върти. _BOS_【КЛАССИФИЦИРОВАННЫЙ STORAGED】 : Кутия за съхранение на бижута е подходяща за пръстени, обици, колиета, гривни, часовници и други малки предмети. _BOS_【Висококачествени материали】 : Тава е изработен от висококачествена ABS-смола, здрав и издръжлив, вътрешна мека нетканая кърпа, за да се предотврати драскотини и тускнения, ви осигурява безопасно място за съхранение, за да защити бижута. ♥【ИЗИСКАН ПОДАРЪК】 : Сладък подарък за майка, приятелка, съпруга, дъщеря, съученик и колега.Идеалният подарък за Свети Валентин, рожден Ден, Годишнина, Ден на майката, Коледа.Добави в количката вече не е нужно да се притеснявате за избора на подаръци.

Подобни продукти в категория..