• Новинка
Модели Хартиени Салфетки за Декупажа Ланча, Дизайнерски Реколта Кърпа за Бродерия, Изкуство и Партита, Хартиени Салфетки За Обяд Декоративни, 20 Броя (Коледа)
zoom_in

Модели Хартиени Салфетки за Декупажа Ланча, Дизайнерски Реколта Кърпа за Бродерия, Изкуство и Партита, Хартиени Салфетки

BGN 15.99

Налично
check Налично

❤️【Кърпички за коледно парти】Тези красиви почистващи кърпички за коледната вечеря добавете специален щрих всеки път.Идеален, за да се проясни всяко събитие, така че можете да се насладите на повече време с приятели и семейството си. ❤️【Кърпички за коледно парти】Тези красиви почистващи кърпички за коледната вечеря добавете специален щрих всеки път.Идеален, за да се проясни всяко събитие, така че можете да се насладите на повече време с приятели и семейството си. ❤️【Чудесен подарък】Keep Уникални декоративни хартиени кърпички ще стане чудесен подарък за всеки, който обича уникални и красиви неща. ❤️【20 графични хартиени салфетки】20 графични 3-слойных декоративни декупажных хартиени салфетки, украсени за партита, домашни тържества, обяд, вечеря, кафе, рождени дни и сватбени годишнини. ❤️【Beautiful】Съхранява уникални хартиени салфетки с най-високо качество на печат с по-интензивни цветове и детайли. ❤️【Декоративни и художествени】Тези декоративни хартиени салфетки за закуска са идеални за всеки проект декупажа.Уникални декоративни хартиени салфетки Keep не само ще направи всеки проект декупажа уникално и красиво, но и ще създаде неповторима атмосфера за вашата маса и подчертават характера на важни дейности.Благодарение на высококачественному принту с по-интензивни цветове и детайли на нашите кърпички добре разпознаваеми и ценени клиенти.Всяка опаковка съдържа 20 броя с еднакъв модела, размери и цветове.Това е екологично чиста хартия, което не е избелена.

Подобни продукти в категория..