• Новинка
Dr. Pen Ultima M7 Professional Microneedling Pen, Безжичен Електрически Набор от Инструменти За Ремонт на Кожата с 12-контактни Сменяеми Игли Касети(12 бр.)
zoom_in

Dr. Pen Ultima M7 Professional Microneedling Pen, Безжичен Електрически Набор от Инструменти За Ремонт на Кожата с 12-контактни

BGN 87.99

Налично
check Налично

Dr.Pen Ultima M7 microneedling pen се използва главно за лечение на бръчките по лицето, белези, стрии и мимически линии.Dr.Pen използва стерилни, индивидуално запечатани за еднократна употреба касети с игли за оптимална сигурност и комфорт.Регулируема циферблат дава възможност за провеждане на лечение в съответствие с индивидуалните нужди на клиента. (Моля, обърнете внимание, че максималната дълбочина зависи от вида на касетата).Dr.Pen е по-икономично, отколкото derma roller, просто трябва да се заредят дръжката и да се замени касети след всяка употреба.Батерия Dr. Pen Ultima M7 вграден.Може да работи както с жични, така и с безжични устройства.Какво има в кутията : Д-р. Pen Ultima M7 micro-needling pen, 12шт 12-контактни сменяеми касети, стенно зарядно устройство и захранващ кабел, ръководство за потребителя, кутия за съхранение.Размер : дръжка и 12-контактни игли(12 бр.).

Подобни продукти в категория..