• Новинка
Преносим Комплект Клещи за нокти 15 бр. Дъгата Маникюр, Определени с корпус от Неръждаема стомана Комплект клещи за нокти Педикюрный инструмент за нокти Унисекс (цв?
zoom_in

Преносим Комплект Клещи за нокти 15 бр. Дъгата Маникюр, Определени с корпус от Неръждаема стомана Комплект клещи за нокти

BGN 34.32

Налично
check Налично

В този комплект за маникюр и педикюр има почти всичко, което ви трябва в ежедневието. - Лесен за почистване и не ръждясва. - По-лесно е да се организира и носи със себе си. - Перфектен за професионални салон, така и за домашна употреба. - Той е подходящ за всички възрасти и унисекс.Идеален подарък на вашите семейства и приятели.Всеки един инструмент е произведен с помощта на внимателно процеса на рязане, за да може да се използва по-удобно.Много практичен е и чудесен подарък за себе си, близки и приятели!Характеристики : Комплект грижа от трите функции трябва да съответства на това,което ви е необходимо,включително да се грижи за ръце,грижа за лицето, грижа за краката.Новото поколение на черна полиране на занасяне технологии,престижна и загадъчна,рязкост отново се издига.Всички инструменти са изработени от висококачествена черна стомана,никога не ръждясва,извънредна твърдост.Естетичен дизайн на опаковки,калъф е направен от висококачествена тъкан и изкуствена кожа, стилна и елегантна,идеален подарък.Перфектно съчетание на екстериор и качества.Високо качество на Ноктите наборфункция : както е показано на изображенииупаковка в комплекта : като сте избрали.

Подобни продукти в категория..