• Новинка
Amcrate Big Party Pack 40 Count Black Dinner Салфетки, Прибори - идеален за сватби, партита, рожден ден, вечеря, вечеря, коктейли. (7 x 7)
zoom_in

Amcrate Big Party Pack 40 Count Black Dinner Салфетки, Прибори - идеален за сватби, партита, рожден ден, вечеря, вечеря,

BGN 7.59

Налично
check Налично

✓ Ярки и живи Amcrate Black Dinner кърпички ще направят вашето парти се нуждае от специална и посетителите ще се насладите на много повече с тези Amcrate classic Banquet кърпички. ✓ ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ : Big Party Pack 40 Count е с размер 7 х 7 см и 2-слойный, за да добавите сила, и той трябва добре да пия. ✓ КАЧЕСТВО : Дебелината на тази салфетки за хранене, не е като другите кърпички, тя може да се справи с малко конденсатом или мазна закуска, да не се налага да алчен за още 5 - Отлично усещане и много добре абсорбира кондензация под стъкло. ✓ ДИЗАЙН : Приятен квадратен черен дизайн ще впечатли участниците на вашето събитие и да бъде толкова хубаво под очила или на табела, как бихте ги използвали, той ще изглежда красиво. ✓ УПОТРЕБА : Може да се използва за абитуриентски тържества, рождени дни.детски душата, юбилейни събирания, тържества, семейни срещи, сватби, среща или всякакви други модни партита, и дори за ресторант или зала, кетъринг.

Подобни продукти в категория..