• Новинка
HiCASE Pro Калъф за Samsung Galaxy S9, 3 в 1 Здрав устойчив на удари Пълен Защитен Калъф Хибриден Твърд PC Мек Силиконов Тежкотоварни Броня Пълен Корпус на Калъф за мобилен Телефо?
zoom_in

HiCASE Pro Калъф за Samsung Galaxy S9, 3 в 1 Здрав устойчив на удари Пълен Защитен Калъф Хибриден Твърд PC Мек Силиконов

BGN 62.88

Налично
check Налично

【Съвместима модел】Специално тежкотоварни удароустойчив калъф за телефон е идеален за вашия Samsung Galaxy S9, стилният и удароустойчив калъф дава прилична защита за вашия смартфон, но не и обемисти.Без защитно фолио за екрана. 【Трислоен И нескользящий】Трислоен калъф за мобилен телефон, произведен от здрав твърд КОМПЮТЪР и гъвкаво нескользящего броня TPU.Корпус silm с отлична ъглова защита е много траен и здрав, но в същото време тънък и компактен. 【ТОЧНИ ДЕКОЛТЕТА】Всички деколтета бутони подравнени и имат същия размер, както и тези на бутон, и да предостави подобни осезаемо усещане.Точни деколтета позволяват лесно да получите достъп до всички портове и бутони и да се осигури добра връзка. 【ЗАЩИТА на ЕКРАНА И КАМЕРА】Точни деколтета осигуряват лесен достъп до всички портове и функции на Samsung Galaxy S9, а издигнати рамка защитават сензорен дисплей и обектива на камерата от нараняване. 【Perfect Fit】 : поддържа вашето устройство с тънък и деликатен,лесен за носене, което го поставя директно в джоба на чантата.Модерен калъф придава на вашия i Phone свеж и привлекателен вид, а също може да се превърне в приятен подарък за вашето семейство и приятели.

Подобни продукти в категория..