• Новинка
LTGEM Hard Case for Bushnell H2O Waterproof/Fogproof Porro Prism Binocular(12 х 42 милиметра)(Продава се само на калъф!)
zoom_in

LTGEM Hard Case for Bushnell H2O Waterproof/Fogproof Porro Prism Binocular(12 х 42 милиметра)(Продава се само на калъф!)

BGN 12.79

Налично
check Налично

ИДЕАЛНА за засаждане : Ние специално разработени калъф за вашия Bushnell H2 O Waterproof/Fogproof Porro Prism Binocular(12×42 мм).ВЪНШНИ РАЗМЕРИ : 8" L – 7.3" W – 2.5" H. 100% СИГУРНОСТ : Твърд качествен материал EVA е полу-водоустойчив, въздействие и здрав, за да защити своя бинокъл от удари и пръски.ПАРТНЬОР ЗА ПЪТУВАНЕ : Този твърд калъф за бинокли, лек и компактен, за да се побере в раницата си, ръчен багаж или багаж за подобрена защита по време на пътуване.УДОБЕН за потребителя ДИЗАЙН : Постоянен подвижна каишка за носене на ръка, вътрешен мрежест джоб, идеален за аксесоари, гладка, но здрава 360-градусная цип за лесно отваряне и затваряне.Бинокъл не може да се побере идеално в калъф.Много крехък и не е много добре направен.Дръжка скъсани за кратко време.светкавица през цялото време, което засяда и разгражда лесно.Невалиден специфичен мирис. ✔Здрав външен вид и мек интериор. ✔Здрава каишка за ръка улеснява транспортирането. ✔Гладка, но здрав цип осигурява най-добрия опит на използване.

Подобни продукти в категория..