• Новинка
SUNMALL Акрилна Боя Набор от Четки 12шт Четка 1 Палетка в портативни случай за носене на ръка,със свободен нож и гъба.Четки с различни форми и размери за акрил, Маслена, а?
zoom_in

SUNMALL Акрилна Боя Набор от Четки 12шт Четка 1 Палетка в портативни случай за носене на ръка,със свободен нож и гъба.Четки

BGN 4.38

Налично
check Налично

★ Различни акрилни четка - Artify избра 12 различни форми и размери четки в комплект.Те са лайнерными, плоски, угловатыми, фундуковыми, кръгли, ветрилообразни и гребенчатыми.Идеален за художници, студенти, младежи, деца и хора на изкуството от всички нива. ★ Отлично качество на изработка - четка разработени с трайни анти-линеене четина,устойчиви на корозия никелевыми топчета и здрави дървени дръжки. ★ Гаранция за качество - SUNMALL durable brushes използва висококачествен найлонов материал за да се гарантира липсата на загуба на коса, ръждясали златни уши и масивни дървени дръжки ,не е нужно да се притеснявате за шелушении боя, рохкава щетине или наконечниках.Е Предназначен за продължителна употреба. ★ Чанта за носене с С поставка-SUNMALL carry case може да се използва като подсказка, поставка, която позволява лесно да се промени четки по време на работа.Калъф за носене и може да се сгъва и безопасно да се сложи в раница или чанта за носене.Една гъба и мастихин като безплатни аксесоари за най-добра малярной работа. ★ Лесна поддръжка - Тези акрилни четка лесни за почистване, можете да ги изчистите с топла вода и сапун и промяна на формата на пръстите на краката, след това се изсушава въздуха и се съхранява в придружаващия поп джоба за носене в продължение на дълго време. use.no компрометация на производителността или на външния вид след многократна употреба и почистване.Спецификации на продукта : Фен - #9 Кръг - #1,#3,#5,#7,#11 Плосък - #2,#6,#10 Ъгъл - #4,#12 Лешници - #8 Дължина : 7,5 до 8,3 инча ( от 19 до 21 см) Съвети на потребителя : 1. Преди да използвате просто впитайте достатъчно топла вода, за да се омекоти четка 2. По време на боядисване внимателно почистете четката почистващ препарат или сапунена вода.Как да се грижим : 1. Почистване : пусни ги под топла вода, за да отмие боя, и използвайте пръстите си, внимателно да се промени формата на косъма на четката. 2. Сушене / Съхранение : да се Съхранява чисти четки за вертикално главата си нагоре или хоризонтално. 3. Забележка : Вие трябва бързо да ги пуснете във водата след употреба, в противен случай, те zastynut.Никога не оставяйте ги във вода и добре подсушете.СТОЙНОСТТА на СЪДЪРЖАНИЕТО на КУТИЯТА 12 четки за рисуване Мастихин Гъба Палитра от цветове Поп чанта за носене.

Подобни продукти в категория..