• Новинка
CHNOOI Wall Hanging Makeup Storage Box Drawer Type Bathroom Makeup Organizer Plastic Transparent Punch Dustproof Cosmetic Box (Цвят : синьо)
zoom_in

CHNOOI Wall Hanging Makeup Storage Box Drawer Type Bathroom Makeup Organizer Plastic Transparent Punch Dustproof Cosmetic

BGN 104.73

Налично
check Налично

1. Много подходящ за съхранение и довършителни сапун, душ гел, шампоан, гребени, почистващи препарати и т.н. Много подходящ за баня, тоалетна или кухня. 2. Няма нужда от някаква чиста самозалепваща се лента, за да фиксирате кутията на стената.Той е не само лесен за използване, но и няма да навреди на стената. 3. Горната част представлява прозрачен пластмасов капак, който е водоустойчив и пылезащитной, така че можете да получите необходимата козметика и колкото се може по-бързо, за да грим, поставен вътре, беше лесно да се види. 4. Отгоре има прозрачна козметична зона за съхранение, в която могат да се поставят и съхраняват козметика.Отдолу има чекмедже, където можете да съхранявате аксесоари, часовници, четки за грим, лак за нокти, спирала за мигли, устните, блясък, молив за очи и други козметични аксесоари. 5. Изработен от висококачествени материали, нетоксичен, безвреден и екологично чист, моля, бъдете сигурни в употреба. 1. Много подходящ за съхранение и довършителни сапун, душ гел, шампоан, гребени, почистващи препарати и т.н. Много подходящ за баня, тоалетна или кухня.2. Няма нужда от някаква чиста самозалепваща се лента, за да фиксирате кутията на стената.Той е не само лесен за използване, но и няма да навреди на стената.3. Горната част представлява прозрачен пластмасов капак, който е водоустойчив и пылезащитной, така че можете да получите необходимата козметика и колкото се може по-бързо, за да грим, поставен вътре, беше лесно да се види.4. Отгоре има прозрачна козметична зона за съхранение, в която могат да се поставят и съхраняват козметика.Отдолу има чекмедже, където можете да съхранявате аксесоари, часовници, четки за грим, лак за нокти, спирала за мигли, устните, блясък, молив за очи и други козметични аксесоари.5. Изработен от висококачествени материали, нетоксични, безвредни и екологично чисти, моля, бъдете сигурни в использованииустановочный тип : стенен начин на опаковката : opp Number of floors : three floors Material : PA + pepproduct name : Стенен козметични калъф Размер на продукта : 38.5 * 33.3 * 10 Смпосылка съдържа : рафтове за съхранение *1Если не сте доволни от този продукт, можете да отидете в магазина, за да провери други подобни продукти; ако имате някакви въпроси за този продукт, вие може да ни изпратите на и-мейл, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, благодарим ви!Моля, позволете на 1-3 мм отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Подобни продукти в категория..