• Новинка
Броят на Топлина Лампа 100-300 W Керамичен Излъчвател на Топлина пълзящо растение Топлина Лампа Пиле Нагревател Светлина с Регулируем Превключвател 3-Shift за Отглеждан?
zoom_in

Броят на Топлина Лампа 100-300 W Керамичен Излъчвател на Топлина пълзящо растение Топлина Лампа Пиле Нагревател Светлина

BGN 20.87

Налично
check Налично

[Домашни птици топли] : Тази лампа топлина птици идеален за отглеждане на пилета, патици и други домашни птици, топли, лампа топлина домашни любимци с led осветление, мека светлина, която не се отразява на съня на животните. [Равномерно разпределение на температурата] : Нагревател пилето навършва горещ въздух, който е нежен и ефективен; Температурата се разпределя равномерно, Когато работи топлинна лампа за добитък, обвивка на топло, но не изгаря. [Трехсменный преминете] : Топлинна лампа за животни може да превключвате между три различни настройки, в зависимост от температурата на помещението, нагревател пилето е много удобен за управление. [Горенето на корпуса на лампата] : Този нагревател за отглеждане на пилето през зимата е изработена от висококачествени материали и е огън, устойчиви и термостойким; Обвивка на топло, но не изгаря. [Няма да се отрази на съня] : Топлинна лампа е led осветление, което е меко и не нарушава съня на животните; Керамичен излъчвател на топлина е подходящ за поддържане на топлината на пилета, патици и други птици.

Подобни продукти в категория..