• Новинка
6pcs Нокти Clipper Grooming Kit Pedicure Cutter Set Eyebrow Ножици Tweezers Ear Pick Nail Care Set Manicure Tool Set - Pure Color Case (Цвят : синьо)
zoom_in

6pcs Нокти Clipper Grooming Kit Pedicure Cutter Set Eyebrow Ножици Tweezers Ear Pick Nail Care Set Manicure Tool Set -

BGN 5.59

Налично
check Налично

Перфектен маникюр, определени с всичко необходимо, за да си ноктите изглеждат добре и свежи.малки размери и ниско тегло го правят удобен за пренасяне.Изработен е от качествени материали от неръждаема стомана, антикоррозийный, устойчива на износване и издръжлив.Идва с футляром с цип, който е оценен на дълголетие и предпазва вашите неща, на място, кутията може да бъде отворена при натискане на бутона.Идеален за ползване у дома или при пътуване.Перфектен маникюр, определени с всичко необходимо, за да си ноктите изглеждат добре и свежи Малки размери и ниско тегло го правят удобен за носене е направен от качествени материали от неръждаема стомана, антикоррозийный, устойчива на износване и издръжлив. отваря при натискане на бутона, идеална за употреба вкъщи или на път.

Item Type:
Nail Clipper Kit
Material:
Stainless Steel
Box Size:
11.0 cm * 6.5 cm * 2.0 cm
Quantity:
6pcs/set
Color:
Red | Green | Blue | Yellow
Note:
Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting. :
Thank you for your understanding, nice day! :
Package Includes:
1x Flat Nail Clippers :
1x Slant Nail Clippers :
1x Eyebrow Tweezers :
1x Eyebrow Scissors :
1x Nail File :
1x Ear Pick :

Подобни продукти в категория..