• Новинка
Cffdoijzd нокторезачки, Маникюр, Определени нокторезачки Набор от 13 в 1 Комплект За Грижа От Неръждаема Стомана Професионален Педикюрный Набор от Инструменти За Нокти ?
zoom_in

Cffdoijzd нокторезачки, Маникюр, Определени нокторезачки Набор от 13 в 1 Комплект За Грижа От Неръждаема Стомана Професионален

BGN 44.56

Налично
check Налично

▲С нашите ергономичен дизайн кусачками за нокти, маникюр никога не е било проблем.Дръжката е проектирана така, че да бъде малко по-дълъг, за да осигури комфорт при рязане на ноктите. ❤комплект клещи за нокти 13шт може да се използва при маникюре, педикюре, оформяне на веждите, за борба с акне, отшелушивании и т.н. Набор от практични маникюрных комплекта, за да отговори на всички нужди за грижа за лицето, главата и краката.Идеален за мъже, жени, момичета, момчета. ❤На всички тези инструменти за рязане на ноктите, са направени от неръждаема стомана, голяма твърдост и издръжливост, никога не ръждясва, край на всеки е многократно изгладен, за да имат удобен захват. ❤Куфар от изкуствена кожа портативен и лесно може да се отвори с натискането на един бутон, което определено може да се защити, да си инструменти и да ги предпази от загуба.С куфар ще стане елегантна жена или мъж по всяко време и на всяко място. ❤Професионален пътен педикюрный комплект е с висококачествен кожен калъф, лесно моющийся и гигиеничный.За вашето здраве е добре да се използва свой собствен набор от продукти за грижа за ноктите като отделен инструмент за пръстите на ръцете и краката, за да поддържа добра практика грижи.Материал : неръждаема стальColor : Silver Case Color : Brown Case Size : 6.1 L X W X 3.3 0.8 H inches.

Подобни продукти в категория..