• Новинка
Ножица за нокти на краката си за по-Дебелите Нокти, Подстригване и Паронихия нокторезачки Врастнали нокти Olecranon Набор от инструменти, с дебела дръжка(#1)
zoom_in

Ножица за нокти на краката си за по-Дебелите Нокти, Подстригване и Паронихия нокторезачки Врастнали нокти Olecranon Набор

BGN 5.06

Налично
check Налично

【Olecranon Клещи Острието】Ножица за нокти на краката си за по-дебелите нокти на краката извити дугообразный остър ръб olecranon, той може да отиде дълбоко в жлеба на нокътя и отрежете без мъртъв ъгъл. 【Използването на】Паронихия нокторезачки остри челюсти могат лесно да проникнат в ноктите, които растат в плът, е лесен за решаване и подобряване на симптоми на подуване и възпаление на нокътната канали. 【Дръжка】Ножица за нокти извита полукръгла дръжка, кръгла и дебела.удобен за носене, съхранение свободно, половината от големината на телефона не заема място. 【Лекота на работа】Ножица за нокти на краката механични с висока еластичност повишена пружина. 【Вкусно занаят】Паронихия нокторезачки вторична рязане и кантиране, полиране и шлайфане, остър ръб.Параметри : Състояние на 100% абсолютно нов Тип продукт : Машина за рязане на ноктите Материал : ABS, неръждаема стомана, Допълнително Цвят : черен, червен Осъществяване списък : 1 х машина за рязане на ноктите.

Подобни продукти в категория..