• Новинка
Масажна Маса Чаршаф Набор, Салон за Красота Воал От Четири Части Корейски Стил Памук и Лен Европейски Стил Красотата Терапия Масаж Воал на Красотата Покривки Масаж
zoom_in

Масажна Маса Чаршаф Набор, Салон за Красота Воал От Четири Части Корейски Стил Памук и Лен Европейски Стил Красотата Терапия

BGN 10.32

Налично
check Налично

★Кърпа, мека и удобна, с добра пропускливост на въздуха, не е лесно пилится и не е лесно да избледнява. ★Висококачествени материали : силни спално бельо-вашият перфектен избор за здравина и издръжливост, не губи мекотата, ви кара да се чувствате по-комфортно. ★Нашите юргани лесна за почистване, няма нужда да се притеснявате за усадке, выцветании и набръчкана след многократно пране.Кадифе плат, попълнете дебел лист и мека повърхност предоставят на клиентите си допълнително усещане за комфорт.Проектиран с лицевым дупка и странични джоб за мобилен телефон.Ъпгрейд вашия масажна маса с помощта на този комплект прагове за масаж на масата.Спално бельо може да бъде приложимо към салонам за красота, спа-процедури акупунктура и акупресура.Характеристики : Този вид масаж покривки за легло и може да се използва като добра украса за спални, веднага подмладяване на спалнята.Материя е много мека, удобна, лека, приятна, копринена и не досадно.Той може да се използва във всяка стая в спалните, стаи за гости, стаи, детски стаи и къщи за почивка.Лицевое приемащото дупка : Разработен с лицевым дихателни отвора и странични джоб за мобилен телефон.Спецификация : Име : Масажно покривки Материал : други Размер : 60*180 см , 70*185 см , 70*190см , 80*190смупаковка информации1х 4-те части на масаж легла cover Note : Между другото, той покрива само кувертюри, покривки, калъфки за възглавници, калъфи за табуретов Практичен салон разтегателен диван, много добър, може да скриване на всички под масажен масата, за да направят спа център чисти и спретнати и да се спести място.Всички масла, спа инструменти и други често използвани елементи, може да се скрие под полата на масата.Одеало голям и достатъчно дебели, за да запазите неприкосновеността на личния живот и температурата на тялото на клиента.Имаме силен екип за обслужване на клиенти, и ние винаги се стремим да предоставим на нашите клиенти най-добрите продукти и услуги.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!.

Name:
Massage bedspread
Material:
other
Size:
60*180cm , 70*185cm , 70*190cm , 80*190cm
Packaging Information :
1x 4-piece massage bed cover :
Among other things, it only covers bedspreads, bedspreads, pillow cases, stool covers :
The practical massage sofa bed cover is very good, you can hide everything under the massage table to make the spa clean and tidy and save space. All your oils, spa tools and other commonly used items can be hidden under the table skirt. The blanket is big and thick enough to keep the privacy and body temperature of the customer. :
We have a strong customer service team and are always committed to providing our customers with better products and services. If you encounter any problems during use, please contact us and we will reply within 24 hours! :

Подобни продукти в категория..