• Новинка
4 Опаковки Цветни Набор от Седалките е Съвместим с Airtags, Лека Переноска Bluetooth Tracker Cover, Anti-Scratch Anti-Lost Лека Защитна Кожа за Airtags Finder Ключодържател Аксесоар (силикон)
zoom_in

4 Опаковки Цветни Набор от Седалките е Съвместим с Airtags, Лека Переноска Bluetooth Tracker Cover, Anti-Scratch Anti-Lost

BGN 4.79

Налично
check Налично

【ПРОСТО най-ДОБРИЯТ ДИЗАЙН】 Прост, но с нов дизайн и приятелка специално за Air Tag, идеална за засаждане, лекота на използване и переноске. 【Премия МАТЕРИАЛ】 Изработен от устойчив силикон.Осигурява по-добра еластичност и усещане за допир.Добре се улавя и не оставя пръстови отпечатъци. 【Отлична ЗАЩИТА】Съвместимост с Airtag.Точно подходящ и лесно инсталиран или е оттеглено.Поддържа безжично зареждане .Гъвкав и удароустойчив.Осигурява надеждна добра защита от надраскване, удари и падане. 【Комбиниран пакет】 Всеки пакет идва с 4 различни цветни чехлами Airtag и 4 метални брелками.Осигурява допълнителна защита на вашия Airtag от загуба или кражба.Лесно е да го прикачите към ключа от колата, чантата, училищната чанта на детето, кучета и кучета поводку, ценните неща и много други.Лесно променяйте места и променяйте мястото на закрепване на airtag към нещата, които искате да следите. 【Топло напомняне】 Толкова добър продукт-най-добрият избор като подарък за децата и приятелите си, в никакъв случай.Удовлетворението на клиентите е приоритет.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всякакви въпроси.Устройството Airtag В комплекта НЕ са включени. 4 Pack 4 Color Silicone Airtag Case Cover - Лек елегантен дизайн : Стилен дизайн, ви носи повече удоволствие и по-лесно в никакъв случай.Идеален за Airtag.Лесно се установява и отстранява. - Тънък материал : Изработен е от висококачествен устойчив силикон.Удобно усещане за допир и отлично сцепление.Защитава вашите въздушни възглавници от надраскване, приплъзване и външни влияния.Кръст Бод Пакет включва : 4*Airtag калъф (черен, червен, син, жълт) 4*Метален ключодържател Забележка : Apple Airtag устройство в комплекта не е включена.Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.

Подобни продукти в категория..