• Новинка
Y-образно съединение съединение, Трудосберегающая добра Херметичност Удобен Ивица на маркуча за оборудване за автоматизация(външен диаметър на трахеята 10 мм)
zoom_in

Y-образно съединение съединение, Трудосберегающая добра Херметичност Удобен Ивица на маркуча за оборудване за автоматизация(външен

BGN 72.96

Налично
check Налично

Добра херметичност, предварително покрита с изтичане на лепило на дърворезба тристранното интерфейс.Изработен е от висококачествен PVC е материал с якост, добра здравина и лекота на обработка.С характеристики, екологично чист, безопасен и действително нетоксичен материал.Приема овална пръстен почивка, която по-трудосберегающе и удобно за демонтаж.Външен диаметър на трахеята, гравирана върху lib Y-образен конектор, за удобство на идентификация.Дълга резба и PVC - пръстен на женското края ще изтичане на отдавна забравени преживявания.Функция : 1. Външен диаметър на трахеята, гравирана върху lib Y-образен конектор, за удобство на идентификация.2. Приема овална пръстен почивка, която по-трудосберегающе и удобно за демонтаж.3. Добра херметичност, предварително покрита с лепило доказателства за изтичане на дърворезба тристранното интерфейс.4. Дълго и по-резбово и PVC-пръстен на женското края ще изтичане на отдавна забравени преживявания.5. Изработен е от висококачествен PVC е материал с якост, добра износоустойчивост и лесна за обработка.С характеристики, екологично чист, безопасен и действително нетоксичен.Спецификация : Тип елемент : Маркуч SplitterМатериал : pvcмодель : PYPressure Обхват на съпротива : 1.0~1.2 MPa Medium : Gas Purpose : Използва се за свързване на трахеята Применимая сцена : Оборудване за автоматизация на Списъка с пакети : 10 x Hose splitterпримечание : Не използвайте бързи съединители статично чувствителни сцени, които това ще доведе до смущения в работата на системата и неисправностям.

Item Type:
Hose Splitter
Material:
PVC
Model:
PY
Pressure Resistance Range:
1.0~1.2MPa
Medium:
Gas
Purpose:
Used to Connect Trachea
Applicable Scene:
Automation Equipment
Package List:
10 xHose Splitters :
Do not use quick connectors in static‑sensitive scenes, which will cause system malfunctions and malfunctions. :

Подобни продукти в категория..