• Новинка
Сгъваема Поставка за Мобилен Телефон за Маса Ъглова Регулируема По Височина Поставка за Телефон, Държач за Мобилен Телефон на Масата Док Станция За Мобилен Телефо?
zoom_in

Сгъваема Поставка за Мобилен Телефон за Маса Ъглова Регулируема По Височина Поставка за Телефон, Държач за Мобилен Телефон

BGN 3.99

Налично
check Налично

【Височина и ъгъл на регулиран】Този настолен регулируем държач поставка за мобилен телефон отговаря на эргономичному дизайн, регулируема височина(1,57 инча) и ъгъла (4°-45°) може да бъдат коригирани, за да отговарят на различни нужди при сърфиране. 【Напълно сгъваем калъф телефон 】Регулируема поставка за телефон за масата е регулируем ъгъл на наклон 90°на Притежателя на мобилен телефон със сгъваем дизайн ,тази поставка за таблет, мобилен телефон може да се сгъва в мини-корпус, лесен за носене. 【Мини-рафт】Когато използвате този притежател на мобилен телефон, мини-рафт отдолу може да се сложи слушалки, USB-стик, ключове и т.н., Този удобен дизайн е лесен и практичен. 【Характеристики на защита на】Гумени облицовки и крака настолен притежател на смартфон може да предпази вашето устройство от ежедневните драскотини и подхлъзване.Има запазено отвор за зареждане, удобна за зареждане на вашите устройства по време на използване на тази влакчета. 【Универсална съвместимост】Универсална поставка за таблет съвместима с всички мобилни телефони с размер от 4 до 7,9 инча.

Подобни продукти в категория..