• Новинка
Пръчка за коса, афро пръчка,6 бр Метална Пръчка Гребен,Пръчици за коса, за жени и мъже, Афро Гребен, Юмрук Пръчка за Коса, Гребен за оформяне на косата (6 бр.)
zoom_in

Пръчка за коса, афро пръчка,6 бр Метална Пръчка Гребен,Пръчици за коса, за жени и мъже, Афро Гребен, Юмрук Пръчка за Коса,

BGN 12.79

Налично
check Налично

[PACAGE INCLUDE] : се предлага с 6 и с малко пари метални пръчки за коса.Четка за коса hair преса със здрава пластмасова дръжка и метален широк зъб на пресата се използва, за да вържете и грижа за косата. [СТИЛЕН И ИЗДРЪЖЛИВ] : достатъчно здрав, за афро 4в и достатъчно нежна, за премахване на напрежението.Те ще ви донесе по-дълъг живот в сравнение с пластмасова клечка за зъби. [БЕЗОПАСНО ЗА КОЖАТА на главата] : Изработен е от неръждаема стомана за меки и гладки ръбове, които не зацепят си на затягане.Заоблени на върховете предпазват кожата на главата е отлично подходящ за всички типове коса. [EASY ДРЪЖКА ЗА ОКАЧВАНЕ] : Класически черен дизайн на юмрук с удобна дръжка за по-голям контрол. [ИДЕАЛЕН ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОСА] : Избор на косата, е необходимо средство в ежедневието, подходящ за къдрава, гъста, видоизменени, афро или естествена черна коса.Те могат също да се използват за поддразнивания перуки, изграждане на естествена коса, афро-избор и подбор на брадата.Тип коса : Всичко,Гъста. ?Aokes-Добро качество, добри продукти!?Ние използваме материали и превъзходни технологии за производството на висококачествени продукти.Имаме дългогодишен опит с косата, така че ние разбираме вашите нужди.Ние се ангажираме да ви предоставим висококачествени продукти на най-добрата цена от нашата фабрика. Защо сте избрали точно нас??Характеристика : гребен за коса със здрава пластмасова дръжка и метален широк зъб се използва за чесане и грижа за косата.Сфера на приложение : Нашата вставная гребен съдържа 6 различни размери.Това е една широка зъбни гребен за къдрава коса,гребени за коса, подходящи за прически мъже и жени. ?Технически характеристики?-Размер на продукта : 9,84 x 7,48 х 1,18 инча(Lxwxh) Тегло на продукта : 7,68 унция?Топли върха?Продуктът не е подходящ за използване като играчки за бебета и малки деца, моля, не го използвайте сам за малки деца?Детайли за опаковане?6 afro pick1 opp чанта.

Подобни продукти в категория..