• Новинка
Youdert Реколта Щипки За Коса От Акрилна Смола с Ръчно изработени Красиви Фиби За Коса Кухи Геометрични s Елегантни Метални Щипки За Коса, Аксесоари За Коса, Шапки Инст?
zoom_in

Youdert Реколта Щипки За Коса От Акрилна Смола с Ръчно изработени Красиви Фиби За Коса Кухи Геометрични s Елегантни Метални

BGN 75.68

Налично
check Налично

Материал : Изработен от метална сплав и акрилна смола здрав и издръжлив материал, красив и изискан външен вид; Плътно затворени и не се плъзга лесно.Дизайн : Кухи геометрични фиби за коса с модерен дизайн са не само украсяват косата си, но и да достигне глобата и сладки темперамент, ви правят очаровательнее и элегантнее ви помогне да се превърне в център на вниманието.Разнообразие от стилове : Вие ще получите 6шт игли за коса в различен стил и цвят е много подходящ за дълги или къси дебели или тънки къдрава или права коса, за да носите и можете да го използвате с различни нарядами и прически.Гладка, лесна : Шнола за коса използва гладка повърхност и кръг дизайн, не вреди на кожата на главата и се чувства комфортно в чорап.Широко Причина : Тези прекрасни фиби за коса за момичета и жени могат да бъдат приложени различни поводи като сватба пясъчен плаж на церемонията рожден ден, банкет и ежедневно носене.Също така може да се използва и като отличен подарък за вашите близки.Някои продукти няма да признае производство по поръчка.Можете да се свържете с центъра за обслужване на клиенти по електронната поща, за да настроите желаните от вас изображения или фигури.Характеристики на продукта : 1. Благодарение на елегантния дизайн защелкивающаяся клипса държи на косата в място, което не дава косата изглежда мътна.2. Да Не се увредят косата си тези щипки за коса имат гладка повърхност, без остри сметка Удобни и нежни аксесоари.3. Случайна фраза може да се справи с всякакви прически и може да се прилага в различни случаи.4. Елегантни и уникални фиби за коса надстройка на вашия стил на косата мигновено и добра обстановка, за да търсят по-мило и елегантно, ще ви помогне да станете център на внимание дори в тълпата.5. Набор от заколок за коса, така е добре дошъл сред дамите и жените наистина прекрасен подарък за тях.Широко Причина : Тези прекрасни фиби за коса за момичета и жени могат да бъдат приложени различни поводи като сватба пясъчен плаж на церемонията рожден ден, банкет и ежедневно носене.Също така може да се използва и като отличен подарък за вашите близки.Идеален подарък : Най-горещите подаръци за жени и момичета, красиви фиби за коса, комплект е идеален подарък за вашите съученици майката на жена си приятелки или семейството, за рожден ден, Коледа, свети Валентин и т.н. Моите продукти са били подложени на строги процедури за контрол на качеството, можете да сте сигурни в покупката.

Подобни продукти в категория..