• Новинка
Changshuo Родословни 2/8 бр. Скоба за коса набор от Сладки Момиче Дъвка за коса-Аксесоари за коса Лук Цвете Сърцето Шапки Шипове Карикатура Ластикът за коса Родословни (ц?
zoom_in

Changshuo Родословни 2/8 бр. Скоба за коса набор от Сладки Момиче Дъвка за коса-Аксесоари за коса Лук Цвете Сърцето Шапки

BGN 37.30

Налично
check Налично

- Просто, елегантно и красиво, че изглежда добре на косата ти.Приложими прически, като опашка, най-горните възли, наполовина силите, че наполовина нагоре, наполовина надолу, плитки, кок.Тези щипки за коса са изработени от пластмаса с добро качество, трайни и трайни, не е лесно да се прекъсне, можете да го използвате всеки ден.Споделете някои от вашите заколок за коса с приятели, любовници, дъщери като подарък за деня на свети Валентин, подаръци за рожден ден,подаръци за коледа и така нататък.Не само украсява косата, но и съответно на глобата и сладки темперамент, прави ви очаровательнее и элегантнее". Име на продукта : плюшен родословна за коса rope Product размер : диаметър на пръстена за коса 5-7cm Commodity материал : вълна.

Подобни продукти в категория..