• Новинка
Куче Превозвач Pet Carrier Пет Раница Пет Чанта Прозрачен и Открит за Пътуване Куче Котка Чанта Ветрозащитный Дишаща Носене Пет Раница, Чанта Котка Превозвач (Цвят : син?
zoom_in

Куче Превозвач Pet Carrier Пет Раница Пет Чанта Прозрачен и Открит за Пътуване Куче Котка Чанта Ветрозащитный Дишаща Носене

BGN 88.52

Налично
check Налично

Котешки раница кученце раница.Елитна мода!Супер красив и практичен, удобни и дишащи, така че вашият домашен любимец ще се чувства тревожно вътре!. ◆Изработена от висококачествен материал, който притежава добра пропускливост на въздуха, здравина и устойчивост на износване. ◆Pet Carrier ,можете да го хвърли до летището, както на традиционните за багаж;или можете да го използвате като раница за кучета ;и можете да го използвате и като кутия за кучета във вашата кола или дом за вътрешна и външна употреба. ◆За размери на продукта : 33x27x42 см/13x10.64x16.55 инча.идеален за малки, прекрасни домашни любимци, за да пътува с вас. ◆Стилен дизайн, подходящ за всички сезони.Раница за домашни любимци може да изведе кучето/котката направо на улицата, без да позволим това да се отегчават и да се дразни, и той може да освободи ръцете си!Информация : Име : Пет ВаскраскМатериал : плат Оксфорд + акрил Цвят : синьо , розово , червено , жълто Размер : около 33x27x42 см/13x10.64x16.55 инча Тегло : около 1510 грама Списък : Пет Backpack*1примечание : 1. Моля, позволете 0~1 инч грешки от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.Красив и модерен рюкзакам за домашни любимци завиждат на минувачите!.

Подобни продукти в категория..