• Новинка
LAVEROCK Спортни Превръзки за Жените Нескользящие 2 бр., Превръзки за Пот за Жени, Спортни Превръзки за Жените, Влагоотводящая Превръзка от неопрен За Пот За Жени, Спорт?
zoom_in

LAVEROCK Спортни Превръзки за Жените Нескользящие 2 бр., Превръзки за Пот за Жени, Спортни Превръзки за Жените, Влагоотводящая

BGN 16.46

Налично
check Налично

【БРОЙ СТИЛОВЕ】Спортни превръзки за жените non slip са разработени с помощта на висококачествени тъкани и изискан стил.Това може да бъде модерен комплект, смесени не само със спорт, но и с ежедневните нарядами.Не се колебайте, идеален за вас!. 【BEAT THE SWEAT】Вътрешния слой на спортни чалми за жени изработени от влагоотводящей тъкан - contton 95% спандекс 5%, така че можете бързо да се отървете от пот и се съсредоточи върху движенията си, за да се постигне по-добра производителност. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】Превръзки за пот за жени, идеален за всякакви спортове, като спорт, бягане, упражнения, тренировки, фитнес зала, йога, фитнес и т.н. Също така е подходящ за ежедневно за отдих, като например пътуване и пазаруване. 【ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО】Пот лента за глава за жените има 2 леки слой, за да се комбинират модерен стил и комфорт, новата разработена външна материя от 95% полиестер и 5% ликра еластична и трайни, за да се поддържа дълго практикуването на спорт и упражнения. 【СЛАДКИ ПОДАРЪЦИ】Спортна превръзка на главата за жените-чудесен подарък за тези, които обичат кардиотренировки и тренировка с тежести. 2color pack white & сив, перфектно се съчетава с дневни спортни дрехи почивка и аксесоари.Ние се стремим да культовую спортно облекло, която да те мотивира да се насладите на всички видове спорт, както и за подобряване на своя стил.Вашето удовлетворение е наш основен приоритет, ние искрено се надяваме, че ще се наслаждавате на нашите продукти и ще получите удоволствие от пазаруването тук.

Подобни продукти в категория..