• Новинка
Пръстен Органайзер за Съхранение на 10 бр. Преносим Акрилни Обеци, Пръстен, Подарък Дисплей Кутия За Съхранение на Бижута Органайзер Калъф Контейнер за Колиета, Оби?
zoom_in

Пръстен Органайзер за Съхранение на 10 бр. Преносим Акрилни Обеци, Пръстен, Подарък Дисплей Кутия За Съхранение на Бижута

BGN 6.95

Налично
check Налично

Предназначен за демонстрации или съхранение на пръстени и обици.Изискан дизайн, красив и практичен.Може да се използва за изложения, бижута магазини, бижута, организации и т.н. Отнема от висок клас акрилен материал, не е лесно да се е деформирал и е трайна употреба.Тампон с един слот се използва за съхранение на пръстени и обици.Дръжте ги освободи от прах.Този продукт е предназначен за демонстрации или съхранение на вашите пръстени и обици.Изискан дизайн, красив и практичен.Ако имате някакви съмнения по отношение на този инструмент, моля, свържете се с нас и ние ще разполагаме с професионален екип от следпродажбено обслужване, която да отговори на вашите въпроси в рамките на 24 часа.Параметри : Тип на продукта : Кутия за съхранение на пръстените Материал : акрилна кутия Цвят : прозрачен Допълнителна подплата Цвят : черно, бяло, червено Количество : 10 бр / компл. Размер : прибл. 3,3 х 3.3 х 3.9 см / 1,3 х 1,3 х 1,5 инча Тегло : прибл. 91 г кръст Бод Пакет Списък : 10 x Пръстен Кутии за съхранение.

Item Type:
Ring Storage Box
Material:
Acrylic
Box Color:
Transparent
Optional Pad Color:
Black, White, Red
Quantity:
10pcs / Set
Size:
Approx. 3.3 x 3.3 x 3.9cm / 1.3 x 1.3 x 1.5in
Weight:
Approx. 91g
Package List:
10 x Ring Storage Boxes :

Подобни продукти в категория..