• Новинка
Професионален Комплект Четки За Грим на Очите Yuwaku 6шт Четки За Грим на Веждите очна линия Сенки За очи Козметичен Комплект Четки (бял)
zoom_in

Професионален Комплект Четки За Грим на Очите Yuwaku 6шт Четки За Грим на Веждите очна линия Сенки За очи Козметичен Комплект

BGN 4.34

Налично
check Налично

【Професионален комплект четки за грим на очите】Тази цялостна колекция от луксозни четки за грим на очите, включва в себе си стоки от първа необходимост, използвани от професионалисти.Всяка четка за грим отговаря на различните нужди независимо от това какъв външен вид се опитвате да постигнете. 【Меки четината за коса пони】Идват с 2 бр. четки за коса понита, които работят добре при улов на различни видове козметика.И 4шт добре направени плавниците без жестокост, които идеално се съчетават лосиони, кремове за очи, сенки за очи на прах.НИКАКЪВ навес, смело използвайте и се насладете на този прекрасен творчески процес. 【Масивни дървени дръжки】е Изработена от висококачествена дървесина, този набор от четки не ще бъдат разбити, здраво свързваща алуминиева уши. 【Стилен дизайн】Този комплект четки за очи изглежда много шик и модерен класически бял и елегантен кафяв цвят.Must-have в колекцията грим, отличен подарък за любителите на грим!. 【Гаранция за качество 】Моля, свържете се с нас, защото нашата удовлетвореност на клиентите, и ние се стремим да направим това точно за вас.Нашата 24-часова лесна за обслужване на клиенти с удоволствие ще ви помогнат с всеки проблем.Duo ъглова четка за вежди x 1. Ъглова четка x 1. Конусовидна четка x 1. Голямата плоска четка x 1. Голяма четка за сенки за очи (коса понита) x 1. Малка четка за сенки за очи (коса понита) x 1. Двойна ъглова четка за вежди x 1 Ъглова четка x 1 Tapered четка x 1 Голяма плоска четка x 1 Large четка за сенки за очи (коса понита) x 1 Малка четка за сенки за очи (коса понита) x 1. Различни форми и размери плавниците ви позволяват да създавате разнообразна красив грим на очите!.Изработен е от плътна пони-вълна и мека и плътна на синтетика.Не добри.когато, не дразни кожата, подходящ дори за най-чувствителната кожа.Предназначени за начинаещи и любители на грим.Осигурено от продължителна употреба.Осигурете на вас меко и комфортно усещане за допир и супер способност да се задържи без приплъзване.Професионален дизайн на форми с полиран върха в комбинация и матирана бяла дръжка, противоплъзгаща, лесно се свие в продължение на дълго време.Отличен за потеющих ръце. 1. Изплакнете щетину четката под топла течаща вода.Нанесете малко количество мек шампоан или почистващо средство за щетину и леко вспеньте. 2. Изплакнете обилно щетину под течаща вода.Продължавайте да промива се дотогава, докато на зъби, няма да остане без цвят. 3. Внимателно натиснете щетину, за да премахнете излишната вода, чисти кърпи или кърпа. 4. Естествена въздушна и изсушаване се препоръчва да се мие веднъж на всеки три седмици.Чудесно както за начинаещи, така и за професионални художници, тъй като те са лесни за използване и отлични по качество на достъпна цена, пълна гама позволява ви да запазите грима.Идеален подарък за майки, съпруги, приятелки!.Тъй като четки са запечатани в опаковка, в продължение на дълго време, ние ви предлагаме да ги измийте с шампоан и вода, за да се отървете от миризмата при първото използване.

Подобни продукти в категория..