• Новинка
QYESWHSR 11 бр. Четки За Грим,Премиум Синтетичен Кабуки Набор от Четки За Грим Козметика на Четката в Основата на Консилеры Руж пудра на Прах Смесване на Лицето Грим за О?
zoom_in

QYESWHSR 11 бр. Четки За Грим,Премиум Синтетичен Кабуки Набор от Четки За Грим Козметика на Четката в Основата на Консилеры

BGN 9.40

Налично
check Налично

Подходящ за всички видове грим - 11шт четки са идеални за създаване на всички видове грим(течност, прах или кремове) за начинаещи или професионални, създавайки идеалното физическо прилагане на грим.Не добри.когато и не съдържа жестокост синтетични косми,здрава и здрава дръжка на четката-Висококачествена четина ви дава чувството, меки,естествено и гладко нанасяне на грим.Масивни дървени дръжки и накрайници осигуряват дълготрайност и сцепление за зъби.Не дразни кожата, не добри.когато.Многофункционален - покрива всички видове четки за рисуване,чудесно за перушина, смесване и нанасяне продукт, лесен за използване дори за начинаещи.Идеален за подарък - подходящ както за начинаещи визажистам, така и на любителите на грим.Комплект четки за грим е лесен за използване и се отличава с отлично качество на разумна цена.Всички видове четки позволяват да се създаде един грим, който ви подхожда.Идеален подарък за мама, съпруга или приятелка. 100% гаранция за връщане на парите и 1 година гаранция - Купуват се с доверие, и ви харесва.Ако имате някакви проблеми ,моля не се колебайте да се свържете с нас.Съдържанието включва : 1 Чанта за четки и 11 бр SYEHJNR Грим четки SYEHJNR 11шт професионален комплект четки за грим : 1.Четка за прах 2.Четка за лице 3. Четка за руж 4.Ъглова четка за основи 5.Четка за сенки за очи"C" 6.Скреч четка 7.Четка за консилера 8.Малка ъглова четка 9.Малко прецизна четка 10.Малка четка за размазывания 11.Веерная четка Като почистване на четки за грим : 1. Стартирайте синтетична щетину четката под топла джогинг вода.(Не използвайте гореща вода, тъй като това може да навреди на козметични четки) 2. Нанесете малко количество нежно почистващо средство за лице или четки за почистване на синтетична щетину и леко вспеньте. 3. Изплакнете обилно щетину под течаща вода.Ще забележите, че водата, издадени от четка, подкрашена от стария грим. 4. Продължавайте да промива се дотогава, докато на зъби, няма да остане без цвят. 5. Дайте зъби, за да изсъхне на въздуха.

Подобни продукти в категория..