• Новинка
Комплект Четки за грим - 22шт Essential Make Up Brushes Blush Фен Highlight Powder Eyeshadow Brush Beauty Cosmetic Комплекти with Case (Gold)
zoom_in

Комплект Четки за грим - 22шт Essential Make Up Brushes Blush Фен Highlight Powder Eyeshadow Brush Beauty Cosmetic Комплекти

BGN 7.99

Налично
check Налично

【Професионален набор от】Тази цялостна колекция от луксозни четки за грим включва предмети от първа необходимост,използвани от професионалисти.22 бр четки за грим ще си различни приложения за грим,inlcudes четка за вежди,четка за устни,четка за мигли, четка за руж и т.н. 【Добро качество】Мека, но трудно за нанасяне на грим, четината също не падат по време на процеса на нанасяне на грим, които са добре направени от меки синтетични влакна.Здрави дръжки са изработени от висококачествена дървесина, така че те да продължи дълго. 【Модерен дизайн】Голям асортимент от четки,които изглеждат добре, също с няколко цвята за избор,чудесен подарък за близки и приятели. 【Преносима чанта за съхранение на】 Всичко това идеално се съчетава в златна чанта за съхранение, която може лесно да се търкаля.Четките имат достатъчно място и прозрачни защитни капачки, за да четина не ломалась и не истиралась, така че можете да увийте всичките си четки за грим и да ги вземе със себе си. 【Гаранция】Ако имате някакви проблеми с нашия набор от четки за грим, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.

Подобни продукти в категория..