• Новинка
SHUTING2020 Комплект Клещи за нокти на Голям Набор от Клещи за нокти, 4 бр Остри Нокти и Кожички за нокти за мъже и жени, Педикюрный комплект(премиум, голям размер, тежкото?
zoom_in

SHUTING2020 Комплект Клещи за нокти на Голям Набор от Клещи за нокти, 4 бр Остри Нокти и Кожички за нокти за мъже и жени,

BGN 7.19

Налично
check Налично

Нашият комплект за нокти е изработен от висококачествен материал корпус, красив и лек, здрав, лесно се съхранява и да се пренася, а също така спестява пространство, идеално за пътуване и ежедневие!Идеален за всички типове нокти и облицовки, включително мъже, жени, момичета, момчета, възрастни хора, възрастни и бебета. 1.220 нови модернизирани нокторезачки, тези инструменти за маникюр и педикюр, произведени от висококачествена въглеродна стомана и ABS-смола, никога не ръжда, красиви, остри, силни, издръжливи, преносими, удобни, здрави и надеждни инструменти за красота за защита на вашето здраве. 2. Многофункционален комплект за грижа, набиране на машинки за рязане на ноктите, съдържа 4 броя инструменти за нокти и нокти, за да се погрижат за всички ваши нужди в грижата за ръце, лице и краката.Идеален за всички типове нокти и облицовки, включително мъже, жени, момичета, момчета, по-възрастните хора. 3. Лесно носене и съхранение, нашите нокторезачки на кутията е изработена от висококачествена PU кобури, красив и лек, издръжлив, лесен за съхранение и носене, спестяване на пространство, много подходящ за пътуване и ежедневие!. 4. Лекотата на използване, нескользящая дръжка дизайн, ергономичен дизайн, висококачествена въглеродна стомана, не е лесно да се падне.Много лесно култура твърди и дебели нокти.Осигуряване на комфортна и релаксираща живот медицински сестри, лесно се хванете и намаляване на умората.Този продукт може да има някаква хроматическую аберрацию поради различни осветление, на различни места и на различни монитори.Това е нормално.Моля, обърнете се към самия продукт.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен по електронна поща.Product Name : Комплект за рязане на ноктите на Продукта материал : carbon steel + PU holster + ABS resin Product size : 19.5 cm дълги, 6cm wide Number of products : 4 piece set Product Color : Silver + Brown Leather Case Product приложение : Мъжки и женски ноктите, средства за грижа за краката, инструменти за грижа за красотата 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. С изключение на стоки, различни от тези, които са показани на снимките на стоката.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни дисплеи може да се появи малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Споменатите по-горе информация, размерът на ръчно измерване, може да се различават за всяка променлива, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако установите, че нашите продукти има някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. добре дошли при вас и да споделят отзиви, за да можем да предоставим най-добрите продукти и услуги.7. Благодаря ви, че посетихте моя магазин, кликнете в магазина ми, има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено можем да доставим в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни.

Подобни продукти в категория..