• Новинка
EODNSOFN 12 бр. Перлено Син Прът Живопис, Акварел Дръжка Набор от Найлон Вълна Фен двигателят е с мазителна Четка Сам Четка за Акрил
zoom_in

EODNSOFN 12 бр. Перлено Син Прът Живопис, Акварел Дръжка Набор от Найлон Вълна Фен двигателят е с мазителна Четка Сам

BGN 125.84

Налично
check Налично

Висока еластичност, устойчивост на триенето, лесен за почистване, не е лесно депилируется, отлична структура, добро водопоглъщаемост, лесно да се контролира курса.Той е изработен от галванична алуминиева тръба, която да не ръждясва и здраво свързва щетину и на писалка притежател.Избрания държач за писалка от едно дърво, синя боя UNV, да се запази дръжката удобно, добро чувство за ръце.Идеален за акварел, масло, гваш, тяло, нокти, рисуване на лице, миниатюри, модели, керамика, занаятчийска художествена живопис и т.н. Прекрасна идея за подарък за вашите приятели и семейства, които обичат да рисуват.Висока еластичност, устойчивост на триенето, лесен за почистване, не е лесно депилируется, отлична структура, добро водопоглъщаемост, лесно да се контролира курса.Той е изработен от галванична алуминиева тръба, която да не ръждясва и здраво свързва щетину и на писалка притежател.Избрания държач за писалка от едно дърво, синя боя UNV, да се запази дръжката удобно, добро чувство за ръце.Идеален за акварел, масло, гваш, тяло, нокти, рисуване на лице, миниатюри, модели, керамика, занаятчийска художествена живопис и т.н. Прекрасна идея за подарък за вашите приятели и семейства, които обичат да рисуват.Спецификация : Материал : найлон кожа+дърво handle Package Включва : 1*Живопис materials If имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.Идеална украса за декориране на дома, масата за хранене или подарък на близките си хора.

Material:
nylon wool+wood handle
Package Include:
1*Painting materials :
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :
A perfect ornament for home decoration, dining table or a gift to the loved ones. :

Подобни продукти в категория..