• Новинка
HMEILI Настолна Пътека Практически Бамбук Настолна Пътека, Термостойкая Салфетка Рулонная Завеса за Хотела Домашната Кухня с Трапезария, 30/40 см Ширина покривки (разм?
zoom_in

HMEILI Настолна Пътека Практически Бамбук Настолна Пътека, Термостойкая Салфетка Рулонная Завеса за Хотела Домашната Кухня

BGN 56.40

Налично
check Налично

Перфектното бижу-това е трапезно кърпа с натурален и разкошен оттенък.Тя е много нежна, здрава и лека.Прости цветове, прости и елегантни. √ Лесни за почистване : тенис на тампон за почистване, лесно за почистване и много бързо изсъхва.измийте кърпички ръчно, ги избършете с гъба или влажна кърпа, не перете в колата и не използвайте стоманена топка или нещо много твърдо за измиване. √ Защита на таблицата & лесен за съхранение : Защита на бюрото от надраскване и петна,лесно се съхранява, той може да се сгуша, да го напусне, може да бъде сплющен при използване. √ Мултифункционалност : не само се облича маса, но също така може да декорирате спалнята, телевизионен шкаф, масичка за кафе, поставка за телевизор и т.н. Украса на масата е идеална за сватби, партита, снимки, рожден ден, Коледа, абитуриентски бал и други специални случаи. √ Ръчна работа : , изработени от тънки бамбукови пръчки, изтъкани за зъби.

Подобни продукти в категория..