• Новинка
Машина За Рязане на Врастнали нокти, Ножица За Кожичките Нескользящая Дръжка с Ергономичен дизайн Практичен за използване за краката, за салон(черен)
zoom_in

Машина За Рязане на Врастнали нокти, Ножица За Кожичките Нескользящая Дръжка с Ергономичен дизайн Практичен за използване

BGN 7.35

Налично
check Налично

Нескользящая дръжка, дебел и ергономичен дизайн за удобен захват за подрязване на нокти.Подходящи за различна изрязване на ноктите, като лейконихия, канавка за нокти, твърди нокти, нокти и т.н. Изогнутое засводени режещо острие може да проникне по-дълбоко в жлеба na il за подстригване без мъртъв ъгъл.Механични двойни пружини висока еластичност, удобни и трайни, лесни за експлоатация.Помага да се режат кожичките и омертвевшую кожата около ноктите, да се определи врастнали нокти на краката и за облекчаване на болката.Функция : 1. Нескользящая дръжка, дебел и ергономичен дизайн за удобен захват за подрязване на нокти.2. Подходящ за различни подрязване на ноктите, като лейконихия, groove ноктите, труден нокът, нокти, etc.3. Изогнутое засводени режещо острие може да проникне по-дълбоко в жлеба na il за подстригване без мъртъв ъгъл.4. Механични двойни пружини висока еластичност, удобни и трайни, проста операция.5. Помага отсече епидермиса и мъртва кожа около ноктите и коригиране на врастнали нокти на краката и за облекчаване на болката.Спецификация : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : клещи за кожичките ногтяматериал : каучук и пластмаса+ неръждаема стальразмер : прибл.14 х 5.5 см / 5.5 х 2.2 in Optional Цвят : черен, червен кръст Бод Пакет Списък : 1 х Стригане на кожичките на ноктите.

Подобни продукти в категория..