• Новинка
JAHOLAN Мобилен Телефон Пръстен Щанд на Палеца на Притежателя Блясък обувки Любов Захващане Поставка е Съвместима с Гъвкав Смартфон iPhone 12 11 Pro Max XR Xs 7 8 Plus Samsung Galaxy S20 S21 З?
zoom_in

JAHOLAN Мобилен Телефон Пръстен Щанд на Палеца на Притежателя Блясък обувки Любов Захващане Поставка е Съвместима с Гъвкав

BGN 7.11

Налично
check Налично

Висок клас дизайн : Искрящ блестящ модел на сърце любов, висококачествени материали, перфектна комбинация на вашия телефон, наклон, тайна, опора, колапс, улавяне,повторение, ще ви донесе едно прекрасно изживяване.Мултифункционалност : може да лесно да настроите телефона на равна повърхност,като например на работния плот,диван, кухня и легло, освобождавайки ръцете си, предоставяне на въртене на 360° за гледане на филми под различни ъгли.Както и да направите така, че вашият мобилен телефон, разположена на работния плот точно, когато сте готови да го използвате.Трайно лепило : Приемане на най-високо ниво на лош вкус сменяеми чувствителни на натиск лепила ви носи силна лепливост.По този начин, това няма да навреди на телефона, като може да искате да го свали с телефони.Широка съвместимост : Тази поставка за кол пръстен може да се прилага за всички мобилни телефони, които имат плоска повърхност, дори и с калъф за телефон.Удобен за живота си.Лесен за използване и добър подарък : Наслаждавайте се на гледането на видео в пейзажен режим, стои на масата; избягвайте подхлъзване или падане на телефона по време на снимане; - Приятен външен вид и избор на подарък.Елегантен дизайн, брилянтен пръстен.Можете да го вземете като подарък.Това е добър подарък за любими хора, членове на семейството и най-добри приятели.Въведение : Тази поставка за кол пръстени е съвместима с всички смартфони, които имат плоска повърхност, дори и с калъф за телефон.Въртящ се на 360° и открит на 180° ъгъл осигуряват удобно задържане на вашето устройство.Захват за предотвратяване на падане на устройството и контрол по време на работа с телефона и фотография.Подходящ за гледане на филми и да слушате музика.На външен вид е прекрасно и са на разположение в различни цветове.Когато сте на улицата, дръж пръстите си, и ще можете да обърнете телефона на тыльную страна на дланта на ръката си и да вземе нещо друго.Начин на използване : 1. Избършете мръсотията, праха от гърба на телефона е напълно изсъхне. 2. Отлепете защитната хартия.Не докосвайте лепило повърхност. 3. Кликнете върху притежателя на ринга в продължение на 15 секунди. 4. След 24 часа висене, тежък, ефектът е много по-добре.Моля, обърнете внимание : Моля, не дърпайте за кольцевую стойка, след като сте приклеите си до телефона, защото лепило 3 M не е достатъчно лош вкус в рамките на следващите 24 часа.Кръст Бод Пакет включва : 1 х безименен пръст на Притежателя.

Подобни продукти в категория..