• Новинка
Предната Кална Четка за Професионален Грим Силиконовата Маска За Лице, Четка за Мек Силиконов Лосион Апликатор Козметични Средства за Красота за Глина Лосион За Т?
zoom_in

Предната Кална Четка за Професионален Грим Силиконовата Маска За Лице, Четка за Мек Силиконов Лосион Апликатор Козметични

BGN 65.52

Налично
check Налично

Тази кална четка за лице се използва за равномерно нанасяне на тънки слоеве средства за грижа за кожата.Четка за грим, Четка за лице лесен за почистване, лесно изсъхва и може да се използва многократно.Силиконова глава на четка е изработена от силикон, мека и гладка се използва, без да се вреди за вашата кожа.Силиконова четка за лице, подходящи за кал, кей, дървени въглища, смесени кал за лице и други продукти за грижа за кожата.Кал апликатор за лице подходящ за суха, нормална, мазна, чувствителен и комбиниран тип кожа.Описание : Силиконова четка дава чувството, меки, но достатъчно твърди, за да намазани с кал крем.Можете също така да се прилага много по-гладко и равномерно, както и с по-голяма точност и са лесни за почистване с вода, многоразово.Той е идеален за мръсотия, кей, серум, лосион за тяло, масло за тяло и т.н. Характеристики на : Четки за грим-Цвят : както е показано на фигурата. -Материал : Пластмаса, силикон. -Размер : 16.9x3.9 см/6.65x1.54 инча.-Мек и гигиеничный в употреба.Пакет Including1 * Четка за грим.

Подобни продукти в категория..